Rantalainen ja Vantaan Jalkapalloseura (VJS) ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyökumppanuuden, joka syventää osapuolten kiinteää yhteistyötä entisestään. Yhteistyön pohjana ovat yhteiset arvot, sekä hyvät kokemukset toiminnallisesta yhteistyöstä seuran taloushallinnonprosessien uudistamisessa.

– Olemme uudistaneet seuran taloushallinnon mallit hyvässä yhteistyössä Rantalaisen kanssa ja nyt pääsemme syventämään yhteistyötä entisestään. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Rantalaisen tarjoamiin palveluihin, sekä saamaamme tukeen seuran hallinnon kehittämisessä, kiittelee Vantaan Jalkapalloseuran toiminnanjohtaja Janne Bruun.

Toimiva taloushallinnon malli, laadukkaat ohjelmistot ja saumaton yhteistyö urheiluseuran toimintaympäristön erityispiirteet tuntevan tilitoimiston kanssa ovat Bruunin mukaan modernin seuratyön kulmakivi.

– Olemme innoissamme päästessämme syventämään hyvää yhteistyötämme Vantaan Jalkapalloseuran kanssa. Seuran vastuullinen toiminta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin on tehnyt meihin suuren vaikutuksen. Olemme ylpeitä siitä, että saamme olla kumppanina mukana rakentamassa laadukasta seuratoimintaa ja mahdollistamassa sen myötä liikunnan iloa niin jalkapalloharrastajille kuin tavoitteellisemmillekin pelaajille, kertoo Rantalaisen asiakkuusjohtaja Laura Iivonen.

Vantaan Jalkapalloseura

Vantaan Jalkapalloseura on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista noin 1 500 jäsenellään. VJS:n missio on “Jalkapalloyhteisö sinulle”, joka tarkoittaa, että seura on vastuullinen, elämyksiä tarjoava yhteisö, johon jokainen arvoihin sitoutuva on tervetullut. VJS tarjoaa jalkapallon parissa monia eri osallistumisen tapoja ja tasoja sekä mahdollisuuksia onnistua ja menestyä, kokeilla ja epäonnistua turvallisessa ympäristössä.

https://vjs.fi/

 

Lisätietoja:

Laura Iivonen

Asiakkuusjohtaja, Rantalainen

040 563 6769

laura.iivonen@rantalainen.fi 

 

Janne Bruun

Toiminnanjohtaja, Vantaan Jalkapalloseura

040 0529036

janne.bruun@vjs.fi