Yritysjärjestelyt ja yritysrahoitus

Yritysjärjestelyihin liittyy paljon riskejä, joita on tarkasteltava eri näkökulmista. Rantalaisen asiantuntijat voivat auttaa sinua kaikissa yritysjärjestelyihin ja yritysrahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Onnistunut yritysjärjestely Rantalaisen asiantuntijoiden avulla

Rantalaisen asiantuntijoiden ammattitaidolla takaat menestyneen yritysjärjestelyn. Olemme apuna muokkaamassa tarpeeseen sopivaa yritysrakennetta ja esimerkiksi toteuttamassa sulautumista, jakautumista, liiketoimintasiirtoa, osakevaihtoa tai muuta yritysjärjestelyä. Huolehdimme tarvittaessa yhtiömuodon muutoksista esimerkiksi henkilöyhtiöstä osakeyhtiöksi.

Yritysjärjestelyt ovat usein laajoja projekteja, joihin liittyy erilaisia verotuksellisia näkökulmia. Nämä vaativat erityistä tarkkuutta, jotta kaikki asiat tulevat huomioiduiksi ja että päästään haluttuun lopputulokseen. Yritysjärjestelyihin kannattaa aina ottaa mukaan lakia ja verotusta tunteva asiantuntija.

Yritysrahoitus ja osakeannit

Yrityksen rahoitus voi muodostua eri lähteistä, kuten tulorahoituksella, omalla pääomalla, lainalla, yritystuella, EU-rahoituksella tai ulkopuolisen pääomasijoittajan avulla. Asiantuntijamme voivat kartoittaa yrityksellesi toimivat tavat yritysrahoitukseen, hakuprosessit sekä rahoituslaskelmat.

Asiantuntijamme auttavat muun muassa näissä yritysjärjestelyissä:

  • Yhtiön jakautuminen ja sulautuminen
  • Liiketoimintasiirto
  • Osakevaihdot
  • Yritysmuodon muutokset

Yritysjärjestelyt kannattaa hoitaa asiantuntijan avustuksella, sillä ne vaativat ammattitaitoa ja huolellisuutta. Rantalaisen asiantuntijan valitsemalla varmistat, että yritysjärjestely toteutetaan oikein ja yrityksesi liiketoiminnan kannalta parhaalla tavalla.

Yhteystiedot

Heikki Luukkonen

Johtaja, Verotus ja yritysjärjestelyt

010 321 6708

Juho Heikkinen

Veroasiantuntija, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdokset

010 321 6731

Arto Hiltunen

Palvelutuotanto

010 324 3136