Mepco HRM ja Mepco PRO

Joustava ja pitkälle automatisoitu HR- ja palkanlaskentaohjelma

Mepco -järjestelmä tehostaa palkka- ja henkilöstöhallinnon prosesseja, sillä automatisoitu prosessi jatkuu taloushallinnon kirjauksiin, pankkisiirtoihin ja palkkalaskelmiin saakka. Mepco tarjoaa monipuolisia raportteja yrityksen johdolle.

Mepco Palkat tehostaa yhteistä toimintaa

Mepco tarjoaa käyttäjilleen pitkälle automatisoidun palkanlaskentaohjelman. Ohjelmaa käyttää samaan aikaan sekä yrityksen edustajat että tilitoimistossa palkanlaskijat. Tämä mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan tiedonkulun molempiin suuntiin. Mepcon avulla pystytään muotoilemaan asiakkaalle sopiva palvelukokonaisuus.

Mitä hyötyjä Mepco tarjoaa käyttäjilleen

  • Palkanlaskentaan toimitettavat materiaalit saa lähetettyä tilitoimistolle suoraan Mepco-järjestelmän kautta.
  • Työnantaja saa itse lisättyä helposti järjestelmään tietoja, kuten lomat, poissaolot ja työsuhdemuutokset.
  • Mepco mahdollistaa helpon raportoinnin erilaisista palkkapuolen asioista liiketoiminnan tueksi.
  • Mepco -järjestelmään on mahdollistaa asettaa erilaisia automaattisia hälytyksiä, kuten syntymäpäivät, sairauspoissaolot tai työsuhteen eri vaiheet.
  • Mepcon tuntikirjaus-sovelluksen avulla tuntikirjaukset tallentuvat suoraan palkkaohjelmaan.

Mepco Pro

Mepco Pro on ohjelmisto, joka on suunnattu erityisesti kuntapuolen palkanlaskentaan. Mepco Pro on julkishallinnon ratkaisu työ- ja virkasuhteiden elinkaaren hallintaan, palkanlaskentaan ja rekrytointiin. Vuonna 2016  julkaistu Mepco Pro on kiistatta markkinoiden modernein HRM-ratkaisu. Se soveltuu toimialasta riippumatta kaiken kokoisille julkisorganisaatioille ja palvelukeskuksille.

Mepco HR

Mepco HR-järjestelmä antaa tukea henkilöstöhallinnon prosesseille työsuhteen ohjauksessa sekä henkilöstön tietojen hallinnoinnissa. HR-järjestelmä on muokattavissa yrityksen omiin tarpesiiin sopivaksi.

Mepco HRM on yrityksen tukena esimiehille päivittäisessä johtamisessa esimerkiksi erilaisten hälytysten avulla. HR-järjestelmä myös tulee henkilöstön osaamisen kehittämistä erilaisten mittareiden avulla. HR-järjestelmässä olevat reaaliaikaiset tiedot ovat päätöksenteon tukena sekä tieto kulkee nopeasti eri suuntiin. Mepcoon on myös mahdollisuus saada rekrytointiosio, joka mahdollistaa työpaikkailmoitusten suunnittelun ja julkaisun suoraan järjestelmässä.

Mepco Web ympäristössä yrityksen on helppo asioida ja hoitaa erilaisia HR-lomakkeita. Mepco Web ympäristöön on myös mahdollisuus integroida Kirjaamo -tuntikirjausjärjestelmä.

Tutustu myös muihin sähköisen taloushallinnon ohjelmistoihimme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toimipisteitä kymmenillä paikkakunnilla
Toimimme kymmenillä paikkakunnilla tarjotaksemme asiakkaillemme paikallista taloushallinnon palvelua. Tutustu toimipisteisiimme ja etsi sinua lähinnä oleva toimisto.

Tilitoimistot

Kiikarissa sähköinen laskutus?

Tutustu sähköisen taloushallinnon oppaaseemme ja vie taloushallinnon asiantuntijoiden vinkit oman yrityksesi hallinnon kehittämiseen. Mukana vinkkejä myös uuden verkkolaskulain tuomiin haasteisiin.

Lue lisää