Bokföring

Känns bokföring tråkigt eller besvärligt? Det gör inget, vi tar hand om det åt dig. Bokföring är en lagstadgad uppgift och måste hanteras ordentligt. Bokföringstjänster och dess hantering på ett tillförlitligt sätt är kärnan i vår verksamhet och vi har över 50 års erfarenhet av det.

Kontakta oss

Bokföringstjänst och dess innehåll

Hos Rantalainen är bokföringen utformad så att vi, utöver lagstadgad redovisning, kan ge våra kunder även annat mervärde. Naturligtvis beaktas kundens perspektiv, eftersom bedömningen av lönsamhet och affärsverksamhet börjar med bokföring.

Vi är bekanta med bokföring av alla bolagsformer. Oavsett om det är bokföring av ett aktiebolag, ett företagsnamn, konton för en förening eller en stiftelse, kan våra bokförare hjälpa dig att uppfylla dina juridiska skyldigheter.

Våra bokföringstjänster innefattar bland annat följande tjänster:

  • Personlig bokförare
  • Dubbel och enkel bokföring
  • Deklaration av skatter på eget initiativ
  • Månatlig bokföring och ledningsrapportering
  • Bokslut och skattedeklarationer
  • Koncernbokslut

Vi erbjuder de bästa programvarulösningarna i branschen för ditt företags behov. Kolla in mer om våra programvaror på vår sida för elektronisk ekonomiförvaltning.

Bokföringstjänster lokalt

Vi betjänar företag och samfund av olika storlekar lokalt. Oavsett om ditt företag är internationellt eller inhemskt, ett partnerskap eller en ideell organisation, kartlägger vi alltid de mest lämpliga tjänsterna efter dina behov. I princip tillhandahålls ditt företags bokföringstjänst alltid från närmaste kontor.

Till affärsverksamhet och partnerskap ingår också olika förändringssituationer och ibland svåra val. Vi på Rantalainen tror på långsiktigt partnerskap, inte snabba vinster. Det är viktigt för oss att du i alla ekonomiförvaltningens situationer alltid har tillgång till de bästa kunskaperna hos våra experter på ekonomiförvaltning: våra bokförare.

Utsedd bokförare

Våra kunder utses alltid med en egen personlig bokförare. Våra bokförare är proaktiva och vill veta vad ingår i din affärsverksamhet så att vi kan utveckla den tillsammans. Vi för dialog aktivt och regelbundet och alltid på ett sätt som passar dig bäst, ansikte mot ansikte eller på distans. Samspelet mellan bokföraren och kunden är viktigt för oss i samarbetet så att vi kan betjäna vår kund på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss för mer information! Du hittar ditt närmaste kontor här.