Bokföringsbyrå Kimito, Kimitoön

Besöksadress

Arkadiantie 5
25700 Kemiö
010 324 3245
axel.fogel@rantalainen.fi

Se kartan

Opening hours

Öppet mån-tor 9.00 - 15.00. Fredagar enligt överenskommelse och alltid då vi är på plats. På grund av Coronaläget jobbar vi mycket på distans, så försäkra dig alltid om att någon är på plats innan du besöker kontoret.

Söker du en pålitlig bokförare eller löneräknare i Kimito?

Rantalainen är auktoriserad av Ekonomiadministrationsförbundet i Finland. Vi är ett människonära företag med personlig betjäning och erbjuder omfattande tjänster inom ekonomiförvaltning till företag och organisationer av alla storlekar. Du betjänas alltid av en namngiven bokförare, löneräknare eller övrig expert inom ekonomiförvaltning. Rantalainen Västnyland-teamet består av cirka 15 experter inom ekonomiförvaltning. Kontoret i Kimito är på Arkadiavägen 5, precis i centrum.

Rantalainen i Kimito är en yrkeskunnig och mångsidig bokföringsbyrå

Vi erbjuder våra kunder omfattande service inom allt från ekonomiförvaltning till experttjänster samt löneadministration. Våra kunniga bokförare ger dig smidiga digitala lösningar för din organisations bokföring. Vi betjänar alla olika bolagsformer och branscher. Till våra tjänster hör bland annat månads- och årsredovisning, bokslut samt skattedeklarationer. Vid behov hjälper vi även vid grundande av företag. Personalen håller sig uppdaterad gällande förändringarna inom ekonomiförvaltning genom att kontinuerligt delta i utbildningar. Bekanta dig närmare med våra tjänster via nedanstående länk och kontakta oss för mer information.