Om oss

Rantalainen  grundades 1972 och är en koncern som tillhandahåller auktoriserad ekonomiförvaltning, redovisning, rapportering och revisionstjänster på över 40 orter i Finland.

Rantalainen grundades 1972 och är en koncern som tillhandahåller auktoriserad ekonomiförvaltning, redovisning, rapportering och revisionstjänster på 40 orter i södra Finland. Vårt team, som består av mer än 830 skickliga specialister betjänar mer än 15 000 kunder.

Vi är ett tillmötesgående företag som erbjuder helomfattande ekonomiförvaltning till både stora och små företag. Onlineverktyg gör det möjligt att förse realtidstjänster när och var som helst, och Rantalainens personal använder endast den senaste sakkunskapen.

Logiken bakom våra tjänster

Rantalainens bokförare är experter inom sitt område. Er personliga bokförare kommer att sätta sig in i ert företag och förse er med idéer och rekommendationer för att förbättra och utveckla er ekonomiförvaltning. Er förmåga att göra snabba, motiverade beslut kommer att stärkas av att ni omgående får korrekt och relevant information.

Rantalainen är en innovatör och ledare inom utvecklingen av digital ekonomiförvaltning. Vårt omfattande utbud av tjänster och programvaror möjliggör en snabb och effektiv implementering av avancerad ekonomiförvaltning i realtid. Tack vare mer än 40 års erfarenhet kan vi rekommendera den optimala verksamhetsmodellen och den lämpligaste ekonomiförvaltningsmjukvaran.

Kontakta oss och fråga mer!