Bokföringsbyrå Hangö

Besöksadress

Berggatan 21
10900 Hangö
010 324 3245
axel.fogel@rantalainen.fi

Se kartan

Öppettider

Kontoret öppet enligt överenskommelse och alltid då vi är på plats. Ring på förhand och försäkra dig om att någon är på plats.

Axel Fogel

Kirjanpito- ja palkkapalvelut

010 324 3245

Linda Köhler

Palkka- ja kirjanpitopalvelut

0103243282

Söker du en pålitlig bokförare eller löneräknare i Hangö?

Rantalainen är auktoriserad av Ekonomiadministrationsförbundet i Finland. Vi är ett människonära företag med personlig betjäning och erbjuder omfattande tjänster inom ekonomiförvaltning till företag och samdunf av alla storlekar. Du betjänas alltid av en namngiven bokförare, löneräknare eller övrig expert inom ekonomiförvaltning. Rantalainen Västnyland-teamet består av cirka 15 experter inom ekonomiförvaltning. Kontoret i Hangö är beläget nära gågatan och centrum.

Rantalainen i Hangö är en yrkeskunnig och mångsidig bokföringsbyrå

Vi erbjuder våra kunder omfattande service inom allt från ekonomiförvaltning till experttjänster samt löneadministration. Våra kunniga bokförare ger dig smidiga digitala lösningar för din organisations bokföring. Vi betjänar alla olika bolagsformer och branscher. Till våra tjänster hör bland annat månads- och årsredovisning, bokslut samt skattedeklarationer. Vid behov hjälper vi även vid grundande av företag. Personalen håller sig uppdaterad gällande förändringarna inom ekonomiförvaltning genom att kontinuerligt delta i utbildningar. Bekanta dig närmare med våra tjänster via nedanstående länk och kontakta oss för mer information.