Asiakastarina – Polartherm

Varmuutta taloushallintoon asiantuntijapalveluilla 

Haasteena taloustiedon ajantasaisuus 

Polarthermin taloustilanteen raportointi oli vailla ajantasaisuutta. Tämä oli haaste johdolle päätöksentekotilanteissa, joissa tarvittiin reaaliaikainen näkymä yrityksen talouteen. Toinen merkittävä tarve oli taloushallinnon jatkuvuuden turvaaminen nopealla aikataululla yrityksen oman talouspäällikön jäädessä pois tehtävästä.  

 

Asiantuntijapalvelut ja BI-raportointi avuksi

Rantalaisen talouspäällikköpalvelu osoittautui Polarthermille onnistuneeksi ratkaisuksi taloushallinnon nopeaan vakauttamiseen. Oma nimetty talousasiantuntija otti tehtävät haltuun. 

Juha Falck (vas.) Rantalaiselta toimii Polarthermin ulkoistettuna talouspäällikkönä. 

 

“Rantalaisen asiantuntijat ottivat tilanteen nopeasti haltuun. Rantalaisen palvelun myötä voin luottaa, että talousluvut ovat aina ajan tasalla”, sanoo Polarthermin toimitusjohtaja Pasi Anttila. 

 

Polartherm otti käyttöön Rantalainen BI-raportointipalvelun. Reaaliaikainen talouslukujen raportointi visuaalisessa muodossa on helpottanut asioiden esittelyä johtoryhmässä. Lisäksi talouspäällikön asiantuntemusta on hyödynnetty varmistamaan, että taloushallintoon liittyvät luvut on ymmärretty oikein. 

Katso video:

 

Polartherm Oy on suomalainen lämmitysratkaisuihin erikoistunut yritys. Päätoimipaikka on Luvialla ja tuotteita valmistetaan myös Kokemäellä sekä USA:ssa. Polarthermin tuotteista 50 –70 % menee vientiin Pohjois- ja Keski-Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Venäjälle. Polartherm Oy:n liikevaihto on yli 10 M€. 

Tutustu Rantalaisen asiantuntijapalveluihin

“Suosittelen Rantalaisen asiantuntijapalveluita”,
toimitusjohtaja Pasi Anttila, Polartherm