Tilitoimisto WinWin sekä Rantalainen ovat yhdessä vahvempia

Paikallista talous- ja palkkahallinnon palvelua

Palveluiden yhdistyminen Rantalaisen kanssa tarjoaa asiakkaille uusia palveluita. Asiakkaat saavat käyttöönsä koko Rantalaisen laajan palvelutarjonnan ja osaamisen, esimerkiksi HR-palveluihin sekä verotukseen, yritysjärjestelyihin ja muihin erityiskysymyksiin liittyvät asiantuntijapalvelut.

Taustallamme on koko Rantalainen-konsernin yli 1000 asiantuntijan osaaminen.

Tiedote: Rantalainen osti järvenpääläisen tilitoimisto WinWinin

WinWinin Malmin toimiston henkilökunta on siirtynyt Rantalaisen Tikkurilan toimistolle osoitteeseen Ratatie 11, 8. krs, 01300 Vantaa ja Järvenpään toimiston henkilökunta Rantalaisen Järvenpään toimistolle osoitteeseen Rantakatu 3 A, 04400 Järvenpää.

Katso kaikkien Rantalaisen toimipisteiden osoitteet täältä.

Yhteystiedot:

Mika Rahijärvi

Palvelupäällikkö

040 738 7796

Jarno Laine

Palvelujohtaja

010 321 6706

Tutustu talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu alan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto. Asiantuntijamme tarjoavat mm. HR-, veroneuvonta- ja tilintarkastuspalveluja. Palvelumme skaalautuvat yrityksen elinkaaren ja koon mukaisesti. Tutustu myös Asiakkuuteni-sivuun.

Lue lisää!

Tutustu Rantalaisen tarinaan

Rantalainen on kotimainen talous- ja palkkahallinnon palvelutalo. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut noin 40 vuoden aikana yli 800 asiantuntijan yritykseksi. Toimintakulttuuriamme ohjaavat käytännönläheiset arvot, kuten oma-aloitteisuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla yritysten ja yhteisöjen paras paikallinen taloushallinnon kumppani sekä paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Ajankohtaista tietoa alan muutoksista

Julkaisemme viikoittain ajankohtaista tietoa verotuksesta sekä talous- ja palkkahallinnon muutoksista. Kerran kuussa lähetämme sähköisen uutiskirjeemme. Järjestämme asiakkaille maksuttomia tapahtumia säännöllisesti eri puolilla Suomea. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää!