Taloushallintopalveluita tarjoava Rantalainen on ostanut järvenpääläisen Tilitoimisto WinWin Oy:n ja sen tytäryhtiön Helsingin Tilisentteri Oy:n koko osakekannan. Myyjänä on Rahijärven perheyhtiö Bellarita Oy, jonka omistavat tasaosuuksin Mika ja Antti Rahijärvi.

Tilitoimiston WinWinin liikevaihto tytäryhtiöineen on yhteensä noin 700 000 euroa ja ne työllistävät kahdeksan henkeä. Järvenpään lisäksi yhtiöillä on toimipiste Helsingin Malmilla.

”Kauppa vahvistaa Rantalaisen toimintaa Uudellamaalla ja yhtiön asemaa Suomen suurimpana kotimaisen Fennoa-taloushallintojärjestelmän käyttäjänä”, sanoo Rantalaisen yrityskaupoista vastaava johtaja Kimmo Martikainen.

WinWinin toimitusjohtaja Mika Rahijärvi sanoo, että yrityskaupasta neuvoteltiin useamman tahon kanssa.

”Rantalainen on hyvämainen pitkän linjan tilitoimisto, joka suhtautui joustavasti toiveisiimme jatkaa toimintaa nykyisillä toimipaikkakunnilla ja Fennoa-ohjelmiston käyttäjänä.”

Rahijärvi on 45-vuotiais tradenomi, joka on työskennellyt koko uransa taloushallintoalalla. Hän sanoo, että toimialalle on tullut viime vuosina paljon uutta viranomaissääntelyä tilitoimistojen jumpattavaksi.

”Olimme haastavan kokoinen yritys vastaamaan yksin kaikkiin uusiin vaatimuksiin. Liittoutumalla suuremman toimijan kanssa saamme apua ja tukea hallintoon. Kilpailu markkinoilla on myös kovaa. Isoilla tilitoimistoketjuilla on paljon paremmat neuvotteluasemat esimerkiksi ohjelmistosopimuksissa.”

Isossa yhtiössä Rahijärveä kiehtoo myös mahdollisuus kehittyä ja keskittyä erilaisiin tehtäviin, kuten yritysjärjestelyihin ja talouspäällikköpalveluihin. Hän jatkaa Rantalaisen palveluksessa ostetun liiketoiminnan vetäjänä.

Lisätietoja: Kimmo Martikainen, johtaja, yrityskaupat, Rantalainen Group, puh. 040 555 8081 ja kimmo.martikainen@rantalainen.fi

Mika Rahijärvi, toimitusjohtaja, Tilitoimisto WinWin Oy, puh. 040 738 7796 ja mika.rahijarvi@winwin.fi