Tili-Nokia ja Rantalainen ovat yhdessä vahvempia

Olemme liittyneet osaksi Rantalainen-konsernia. Nyt pystymme palvelemaan yritystäsi kokonaisvaltaisemmin Nokian alueella.

Tili-Nokia ja Rantalainen tekivät yrityskaupan keväällä 2019. Suomen Talouspalveluiden Yrityskaupan myötä Tili-Nokian liiketoiminnat ja työntekijät siirtyivät Rantalaiselle. Tutustu yrityskaupan taustoihin näistä linkeistä:

Suomen Talouspalveluiden yrityskauppatiedote

Asiakastiedote Tili-Nokia 11.10.2019

Paikallista talous- ja palkkahallinnon palvelua

Toimimme Nokian alueella jatkossa nimellä Tilipalvelu Rantalainen Oy. Palvelemme Nokian alueen asiakkaita paikallisesti noin 10 asiantuntijan voimin. Taustallamme on koko Rantalainen-konsernin 850 asiantuntijan osaaminen.

Toimiston omat verkkosivut löydät täältä: Tilitoimisto Nokia. Toimiston osoite: Välimäenkatu 23, 37100 Nokia.

Nokian tilitoimistoamme edustavat:

Hanna Painilainen

Toimistopäällikkö

050 329 1889

Tutustu talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu alan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto. Asiantuntijamme tarjoavat mm. HR-, veroneuvonta- ja tilintarkastuspalveluja. Palvelumme skaalautuvat yrityksen elinkaaren ja koon mukaisesti

Lue lisää!

Tutustu Rantalaisen tarinaan

Rantalainen on kotimainen talous- ja palkkahallinnon palvelutalo. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut noin 40 vuoden aikana yli 600 asiantuntijan yritykseksi. Toimintakulttuuriamme ohjaavat käytännönläheiset arvot, kuten oma-aloitteisuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla yritysten ja yhteisöjen paras paikallinen taloushallinnon kumppani sekä paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Ajankohtaista tietoa alan muutoksista

Julkaisemme viikoittain ajankohtaista tietoa verotuksesta sekä talous- ja palkkahallinnon muutoksista. Tuotamme kaksi kertaa vuodessa myös arvostetun Tiliposti & Palkka -lehden, johon voi tutustua sekä paperimuodossa että digitaalisena. Järjestämme asiakkaille maksuttomia tapahtumia säännöllisesti eri puolilla Suomea. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää!