Rantalainen on yhdistänyt voimansa ruotsalaisen tilitoimisto Win-Win Ekonomi Ab:n kanssa. Yhdistymisen myötä Rantalainen laajentaa toimintaansa ensimmäistä kertaa ruotsalaisille markkinoille. 

Tukholmassa sijaitsevan Win-Win Ekonomin omistavat veljekset Martin ja Ludvig Grimlund. Yritys on perustettu 2011 ja on siitä lähtien kasvanut vakaasti. Yrityksen liikevaihto on noin 4,4 miljoonaa euroa ja yritys työllistää yli 40 henkilöä. Win-Win Ekonomi on moderni tilitoimisto, joka tarjoaa perinteisiä talous- ja palkkahallinnon palveluita, samalla kuitenkin panostaen vahvasti sähköisiin palveluihin ja digitaalisiin ja automatisoituihin prosesseihin. 

– Yhdistymisen kautta voimme syventää yhteistyötämme kansainvälisten asiakkaiden kanssa ja samalla saamme lisätilaa uusille panostuksille. Sen myötä me Win-Winillä voimme jatkaa vahvaa kasvua tulevina vuosina, kertoo Win-Win Ekonomin toimitusjohtaja Ludvig Grimlund.  

Rantalainen Botnia Ab:n operatiivisen johtajan Cedric Frostdahlin mukaan yhdistyminen on luonnollinen jatkumo pitkäaikaiselle yhteistyölle Win-Win Ekonomin kanssa.  

– Win-Win Ekonomi ja Rantalainen ovat tehneet yhteistyötä jo yli 10 vuoden ajan ja molemmilla yrityksillä on asiakkaita, jotka toimivat sekä Ruotsissa että Suomessa. Kansainväliset ja kansainvälistyvät asiakkaat Itämeren molemmin puolin ovat kasvava ja hyvin kiinnostava asiakassegmentti, joiden palveluun haluamme panostaa voimiemme yhdistämisellä. 

Yhdistymisen myötä voimme palvella nykyisiä ja uusia asiakkaitamme entistä paremmin molemmilla markkinoilla. Ruotsalainen markkina on todella kiinnostava ja yhdessä Win-Win Ekonomin kanssa meillä on mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaamme myös Ruotsissa, Frostdahl kertoo.  

Win-Win Ekonomi jatkaa toistaiseksi toimintaansa omalla brändillään. Martin Grimlundista ja Ludvig Grimlundista tulee Rantalaisen osakkaita ja he jatkavat Win-Win Ekonomin johdossa Ruotsissa.  

Rantalaisen toimitusjohtaja Jukka Rosenberg kertoo, että Rantalainen-konserni on ensimmäisen ruotsalaisen yrityskaupan myötä ottanut seuraavan suuren harppauksen kansainvälisempää toimintaa kohti.   

– Yhdistyminen on suuri askel Rantalaiselle ja olemme ylpeitä, että voimme laajentaa Ruotsiin juuri Win-Win Ekonomin kanssa. On myös hienoa, että pystymme tarjoamaan Win-Win Ekonomin asiakkaille täysin uutena palveluna ulkoistetut talousjohdon palvelut, Rosenberg kertoo. 

 

Lisätietoja:

Jukka Rosenberg, toimitusjohtaja, Rantalainen Group, puh. +358 50 311 2194, jukka.rosenberg@rantalainen.fi  

Cedric Frostdahl, operatiivinen johtaja, Rantalainen Botnia Ab, puh. +358 50 326 6716, cedric.frostdahl@rantalainen.fi   

Ludvig Grimlund, toimitusjohtaja, Win-Win Ekonomi Ab, +46 8 684 494 61, ludvig.grimlund@winwin-ekonomi.se 

 

Rantalainen on Suomen suurin kotimainen tilitoimisto, jonka asiakkaiden käytössä on 1 100 koulutetun ammattilaisen osaaminen. Tarjoamme kattavat ja nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja organisaatioille.  

Konsernin liikevaihto tulee kuluvan vuoden aikana ylittämään 90 miljoonaa euroa ja asiakkaina oli noin 18 000 yritystä. Tarjoamme paikallista ja henkilökohtaista palvelua yli 60 paikkakunnalla ja digitaalisesti.   

Konsernin emoyhtiö on Rantalainen Group Oy, jonka omistus jakautuu seuraavasti: Intera Partnersin rahasto 64 %, Rantalainen Yhtiöt 7 %, Oona Capital 15 % sekä johto ja avainhenkilöt 14 %. www.rantalainen.fi  

Win-Win Ekonomi AB on Ruotsin johtava tilitoimisto ja se palvelee yrittäjiä kaikkialla Ruotsissa. Yritys hyödyntää modernia teknologiaa yhdistettynä korkealaatuiseen, henkilökohtaiseen palveluun ja auttaa asiakkaitaan ongelmien ja yrityksen kehittämisen kanssa. Win-Win Ekonomilla on noin 45 työntekijää Tukholmassa ja liikevaihto on noin 4,4 miljoonaa euroa. www.winwin-ekonomi.se