Ilmoita ehdokkaasi Tulevaisuuden urheiluseuraksi 2023

Seuralla mahdollisuus voittaa 2500 euron stipendi!

Tiedätkö urheiluseuran, jossa on hyvä meininki ja vahva halu kehittää toimintatapoja vastaamaan tulevaisuuden tarpeita? Ehdota seuraa Tulevaisuuden urheiluseuraksi. Tilitoimisto Rantalainen lahjoittaa yhdelle seuraehdokkaalle 2500 euron stipendin.

Tilitoimisto Rantalainen on Suomen Olympiakomitean pitkäaikainen palvelukumppani, joka tuntee hyvin Suomen urheiluseurojen haasteet ja mahdollisuudet. Tulevaisuuden urheiluseura -stipendin avulla Rantalainen haluaa auttaa urheiluseuroja katsomaan tulevaisuuteen, tukalasta taloustilanteessa huolimatta. Rantalainen tarjoaa kaikille urheiluseuroille tukea seuran talous- ja palkkahallinnon kehittämiseen.

Näin ilmoitat seuran ehdokkaaksi

Ehdota seuraasi Tulevaisuuden urheiluseuraksi 2024!

 

Tulevaisuutta on helpompi rakentaa, kun näkymä talouteen on turvattu nykyaikaisilla taloudenhoidon työkaluilla. Onko seuran johtaminen läpinäkyvää, ammattimaista ja nykyaikaista? Näkyykö seuran toiminnassa vastuullisuus ja yhdenvertaisuus?

 

  1. Mitkä sinun mielestäsi ovat tulevaisuuden urheiluseuran tärkeimpiä tunnusmerkkejä
  2. Miten tunnusmerkit näkyvät ehdottamasi seuran toiminnassa?
  3. Miten seura käyttäisi 2500 euron stipendin?

 

Vastaa näihin kysymyksiin 10.4.2023 mennessä alla olevalta lomakkeelta, niin ehdottamasi seura on mukana Tulevaisuuden urheiluseuran valinnassa. Seuran valitsee Olympiakomitean ja Rantalaisen yhteinen raati. Stipendi luovutetaan seuralle valinnan jälkeen.

 

Ilmoittautuminen vuoden 2023 kampanjaan on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

 

Ideoita tulevaisuuden urheiluseuran kehittämiseen löytyy täältä. Rantalaisen Urheiluseurojen talousopas tarjoaa puolestaan vinkkejä seuran taloushallintoon ja varainhankintaan.

 

Lue täältä vuoden 2022 voittajasta: Mäntyharjun Virkistys valittiin Tulevaisuuden urheiluseuraksi 2022

 

Lisätietoja:

Rantalainen: Asiakkuusjohtaja Laura Iivonen, puh. 010 321 6715

Suomen Olympiakomitea: Seuratoiminnan asiantuntija Eija Alaja, puh. 040 061 7531

 

Rantalainen on Suomen suurin tilitoimisto, joka työllistää 1 200 talous- ja palkkahallinnon ammattilaista. Yhtiö tarjoaa paikallisesti kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille ja muille organisaatioille. Rantalaisen asiakkaina on noin 20 000 yritystä ja yhteisöä. Yhtiöllä on yhteensä yli 60 toimipistettä Suomessa ja Ruotsissa, ja sen liikevaihto on yli 100 miljoonaa euroa. Yhtiö on perustettu vuonna 1972. www.rantalainen.fi

 

Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, joka toimii sen hyväksi, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa. Yhdessä jäsenjärjestöjemme ja kumppaneidemme kanssa rakennamme liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen. www.olympiakomitea.fi