Tilitoimisto Helsinki, Pasila

Toimipisteen osoite

Palkkatilanportti 1, 6. krs.
00240 Helsinki
010 321 6795
riikka.lauren@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Kesän aukioloajat

3.6.–23.8. toimisto avoinna ma-to klo 9–14
1.-31.7. toimisto avoinna vain ajanvarauksella

Normaalit aukioloajat

Avoinna ma-to klo 9–15, pe suljettu tai avoinna sopimuksen mukaan.

Riikka Laurén

Palvelupäällikkö

Liikunta ja Järjestö

010 321 6537

Riku Myöhänen

Taloushallinnon erityisasiantuntija

010 321 6714

Ilona Kajander

Taide- ja kulttuuriala

010 321 6585

Liisa Malin

Ravintola ja matkailu

040 171 3731

Helena Laakso

Palvelutuotanto

010 321 6953

Yrityksen palkanlaskenta ja kirjanpito kuntoon Helsingissä

Tilitoimisto Helsinki (Pasila) palvelee erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa taloushallinto-, palkkahallinto- ja tilintarkastuspalveluissa. Pasilan tilitoimisto sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Etera-talossa Pasilassa. Pasilan toimistolle pääsee junalla Pasilan aseman kautta, julkisilla tai autolla pysäköimällä maksulliselle parkkipaikalle.

Tilitoimisto Helsingissä räätälöidään asiakkaille heidän tarpeitaan vastaava kustannustehokas palvelukokonaisuus. Onnistuneen palvelun takaa asiakkaalle nimetty oma kirjanpitäjä ja palkanlaskija sekä lisäksi taustalla on ison organisaation tuki erityiskysymyksissä ja esimerkiksi haastavimmissa veroasioissa.

Erityisasiantuntijapalvelumme ovat lisäksi asiakkaan apuna esimerkiksi yritysjärjestelyihin, verotukseen tai kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Käytössä monipuoliset taloushallinnon ohjelmat

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa. Käytössämme on paljon erilaisia taloushallinnon ohjelmia, kuten Netvisor, Procountror, Fivaldi, Navision. Kaikki sähköisen taloushallinnon ohjelmat löydät täältä: taloushallinnon ohjelmat.

Peruskirjanpidon lisäksi tarjoamme yrityksellesi lisäarvoa erilaisilla taloushallinnon raportoinnin työkaluilla. Operatiivisiin järjestelmiin integroitu Rantalainen BI-raportointijärjestelmä on integroitavissa Rantalaisen tarjoamiin taloushallinnon ohjelmistoihin ja näin vapauttaa aikaa automatisoimalla koko raportointiprosessin.  

Yhdistysten, järjestöjen ja säätiöiden kirjanpidon ja taloushallinnon kumppani

Tarjoamme monipuoliset talous- ja palkkahallinnon palvelut yrityksille, yhdistyksille ja säätiöille ammattitaitoisesti sekä luotettavasti. Helsingin Pasilan toimipiste on erikoistunut yhdistys-, järjestö- ja säätiöasiakkaisiin ja meillä on laaja-alainen kokemus toimialakohtaisista ratkaisuista. Meiltä saat kaikki palvelut myös ruotsiksi ja englanniksi. Tutustu enemmän yhdistys – ja järjestöpuolen toimintaamme täällä: Yhdistykset ja järjestöt.

Helsingin tilitoimistomme on myös erikoistunut urheiluseurojen taloushallinnon hoitoon. Meillä on kokemusta lukuisien urheiluseurojen taloushallinnon hoidosta ja olemme laatineet urheiluseurojen taloushallinnon oppaan seurojen avuksi.

Autamme sinua kehittämään yrityksesi taloushallintoa uudelle tasolle. Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!

Vahva taide- ja kulttuurialan osaaminen

Pasilan tilitoimistomme on erikoistunut mm. elokuva-, taide- ja kulttuurialojen yritysten taloushallintoon. Pasilan tilitoimistolla on vahva kokemus taide- ja kulttuurialan taloushallinnon erityispiirteistä. Alan laaja osaaminen ja nykyaikainen palvelukonsepti tekevät tilitoimisto Pasilasta luotettavan tilitoimistokumppanin. Taide- ja kulttuurialan tuntemisen vahvuutena on alan erikoisosaaminen, tukihakemukset (mm. SES ja RAY) ja asiakaslähtöinen palvelu. Tiimi takaa myös palvelun jatkuvuuden suurten produktioiden ja lomien kohdalla.