Tilitoimisto Helsinki, Pasila

Toimipisteen osoite

Palkkatilanportti 1, 7. krs.
00240 Helsinki

Katso kartalla

Yhteystiedot

Avoinna ark. 8-16
010 321 6700
riku.myohanen@rantalainen.fi

Riku Myöhänen

Kirjanpitopalvelut

010 321 6714

Jussi Ala-Risku

Asiakkuudet

010 321 6746

Henrik Flück

Palvelutuotanto

010 324 3281

Yrityksen palkanlaskenta ja kirjanpito kuntoon Helsingissä

Tilitoimisto Helsinki (Pasila) palvelee erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa taloushallinto-, palkkahallinto- ja tilintarkastuspalveluissa. Pasilan tilitoimisto sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Etera-talossa.

Tilitoimisto Helsingissä räätälöidään asiakkaille heidän tarpeitaan vastaava kustannustehokas palvelukokonaisuus. Onnistuneen palvelun takaa asiakkaalle nimetty oma kirjanpitäjä ja palkanlaskija. Erityisasiantuntijapalvelumme ovat lisäksi asiakkaan apuna esimerkiksi yritysjärjestelyihin, verotukseen tai kansainvälistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Palvelemme Helsingissä myös Kampissa.

Käytössä monipuoliset taloushallinnon ohjelmat

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa. Käytössämme on paljon erilaisia taloushallinnon ohjelmia, kuten Netvisor, Procountror, Fivaldi, Navision. Kaikki sähköisen taloushallinnon ohjelmat löydät täältä: taloushallinnon ohjelmat.

Nykyaikaiset selainpohjaiset taloushallinnon ohjelmat mahdollistavat kokonaisvaltaisen ja asiakaskohtaisen palvelun. Näiden avulla tarjoamme ajantasaisen tiedon sekä reaaliaikaisen näkymän yrityksen talouteen.

Yhditysten ja seurojen kirjanpidon ja taloushallinnon kumppani

Rantalainen Helsinki (Pasilan toimisto) on erikoistunut yhdistys- ja järjestöasiakkaisiin ja meillä on laaja-alainen kokemus toimialakohtaisista ratkaisuista. Tutustu enemmän yhdistys – ja järjestöpuolen toimitaamme täällä: Yhdistykset ja järjestöt.

Helsingin tilitoimistomme on myös erikoistunut urheiluseurojen taloushallinnon hoitoon. Meillä on kokemusta lukuisien urheiluseurojen taloushallinnon hoidosta ja olemme laatineet urheiluseurojen taloushallinnon oppaan seurojen avuksi.

Tutustu taloushallinnon palveluihimme tarkemmin alla olevista linkeistä ja ota yhteyttä!