Vihainen Talouspäällikkö Oy sekä Rantalainen ovat yhdessä vahvempia

Olemme liittyneet osaksi Rantalainen-konsernia. Nyt pystymme palvelemaan yritystäsi kokonaisvaltaisemmin Riihimäen alueella.

Taloushallintopalveluita tarjoava Rantalainen ja Vihainen Talouspäällikkö Oy yhdistävät tilitoimistoliiketoimintansa. Yhdistyminen tapahtuu 1.9.2020. Palveluiden tuotanto jatkuu yhdistymisen jälkeen nykyisissä tiloissa.

Yhteistyömme ja palveluiden hinnoittelu asiakkaiden kanssa pysyy ennallaan. Asiakkaille nimetyt kirjanpitäjät ja palkanlaskijat säilyvät entisellään ja henkilökuntamme palvelee samalla tavoin kuin aiemminkin. Vihainen Talouspäällikkö Oy:n toimitusjohtaja Jenni Viitanen jatkaa Riihimäen yksikön vetäjänä.

Asiakastiedote: Rantalainen ja Vihainen Talouspäällikkö Oy yhdistävät osaamisensa 25.8.2020

Paikallista talous- ja palkkahallinnon palvelua

Toimimme Riihimäen alueella jatkossa nimellä Tilipalvelu Rantalainen Oy. Palvelemme Riihimäen alueen asiakkaita paikallisesti lähes 15 asiantuntijan voimin. Taustallamme on koko Rantalainen-konsernin yli 800 asiantuntijan osaaminen.

Palveluiden yhdistyminen Rantalaisen kanssa tarjoaa asiakkaille uusia palveluita. Asiakkaat saavat käyttöönsä koko Rantalaisen laajan palvelutarjonnan ja osaamisen, esimerkiksi HR-palveluihin sekä verotukseen, yritysjärjestelyihin ja muihin erityiskysymyksiin liittyvät asiantuntijapalvelut.

Katso Rantalaisen toimipisteiden osoitteet täältä.

Yhteystiedot:

Arto Hiltunen

Palvelutuotanto

010 324 3136

Tutustu talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu alan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto. Asiantuntijamme tarjoavat mm. HR-, veroneuvonta- ja tilintarkastuspalveluja. Palvelumme skaalautuvat yrityksen elinkaaren ja koon mukaisesti. Tutustu myös Asiakkuuteni-sivuun.

Lue lisää!

Tutustu Rantalaisen tarinaan

Rantalainen on kotimainen talous- ja palkkahallinnon palvelutalo. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut noin 40 vuoden aikana yli 800 asiantuntijan yritykseksi. Toimintakulttuuriamme ohjaavat käytännönläheiset arvot, kuten oma-aloitteisuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla yritysten ja yhteisöjen paras paikallinen taloushallinnon kumppani sekä paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Ajankohtaista tietoa alan muutoksista

Julkaisemme viikoittain ajankohtaista tietoa verotuksesta sekä talous- ja palkkahallinnon muutoksista. Kerran kuussa lähetämme sähköisen uutiskirjeemme. Järjestämme asiakkaille maksuttomia tapahtumia säännöllisesti eri puolilla Suomea. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää!