Tilistar sekä Rantalainen ovat yhdessä vahvempia

Olemme liittyneet osaksi Rantalainen-konsernia. Nyt pystymme palvelemaan yritystäsi entistäkin kokonaisvaltaisemmin.

Siirrymme käyttämään Tilistarilla Rantalainen nimeä. Suomen Talouspalvelut konserni yhdistyi Rantalaiseen keväällä 2019 ja konsernin tytäryhtiö Tilistar jatkoi yhdistymisen myötä toimintaa omalla brändillään. Muutos ei vaikuta asiakkaidemme palveluiden sisältöön ja käytännöt jatkuvat entisellään.

Brändin vaihtumisen myötä kirjanpitäjien ja palkanlaskijoiden puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet muuttuvat 1.9.2020. Asiakkaiden omat yhteyshenkilöt ovat välittäneet uuden puhelinnumeronsa omille asiakkailleen ja sähköpostit ovat vastaisuudessa muodossa etunimi.sukunimi@rantalainen.fi.

Asiakastiedote: Tilistar 25.8.2020

Paikallista talous- ja palkkahallinnon palvelua

Palveluiden yhdistyminen Rantalaisen kanssa tarjoaa asiakkaille uusia palveluita ja taustallamme on koko Rantalainen-konsernin yli 800 asiantuntijan osaaminen. Asiakkaat saavat käyttöönsä koko Rantalaisen laajan palvelutarjonnan ja osaamisen, esimerkiksi HR-palveluihin sekä verotukseen, yritysjärjestelyihin ja muihin erityiskysymyksiin liittyvät asiantuntijapalvelut.

Katso Rantalaisen toimipisteiden osoitteet täältä.

Yhteystiedot:

Arto Hiltunen

Palvelutuotanto

010 324 3136

Tutustu talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu alan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto. Asiantuntijamme tarjoavat mm. HR-, veroneuvonta- ja tilintarkastuspalveluja. Palvelumme skaalautuvat yrityksen elinkaaren ja koon mukaisesti. Tutustu myös Asiakkuuteni-sivuun.

Lue lisää!

Tutustu Rantalaisen tarinaan

Rantalainen on kotimainen talous- ja palkkahallinnon palvelutalo. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut noin 40 vuoden aikana yli 800 asiantuntijan yritykseksi. Toimintakulttuuriamme ohjaavat käytännönläheiset arvot, kuten oma-aloitteisuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla yritysten ja yhteisöjen paras paikallinen taloushallinnon kumppani sekä paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Ajankohtaista tietoa alan muutoksista

Julkaisemme viikoittain ajankohtaista tietoa verotuksesta sekä talous- ja palkkahallinnon muutoksista. Kerran kuussa lähetämme sähköisen uutiskirjeemme. Järjestämme asiakkaille maksuttomia tapahtumia säännöllisesti eri puolilla Suomea. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää!