Tili-, vero- ja lakiasiaintoimisto Eero Pesonen Oy ja Rantalainen ovat yhdessä vahvempia

Olemme liittyneet osaksi Rantalainen-konsernia. Nyt voimme palvella yritystäsi entistäkin kokonaisvaltaisemmin.

Paikallista talous- ja palkkahallinnon palvelua

Palveluiden yhdistyminen tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden saada käyttöönsä koko Rantalaisen laajan palvelutarjonnan ja osaamisen, esimerkiksi HR-palveluihin sekä verotukseen, yritysjärjestelyihin ja muihin erityiskysymyksiin liittyvät asiantuntijapalvelut. Rantalainen on ohjelmistoriippumaton tilitoimisto ja yhdistymisen myötä asiakkaille on tarjolla kaikki markkinoiden keskeisimmät ohjelmistot ja eri toimialoille räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja.

Tiedote: Rantalainen ja tili- vero- ja laskiasiantoimisto Eero Pesonen Oy yhdistivät osaamisensa

Katso kaikkien Rantalaisen toimipisteiden osoitteet täältä.

Kirsi Kurki

Kirjanpitopalvelut

040 570 7080

Jarno Laine

Palvelujohtaja

010 321 6706

Tutustu talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu alan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto. Asiantuntijamme tarjoavat mm. HR- ja veroneuvontaa. Palvelumme skaalautuvat yrityksen elinkaaren ja koon mukaisesti. Tutustu myös Asiakkuuteni-sivuun.

Lue lisää!

Tutustu Rantalaisen tarinaan

Rantalainen on kotimainen talous- ja palkkahallinnon palvelutalo. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut noin 40 vuoden aikana yli 800 asiantuntijan yritykseksi. Toimintakulttuuriamme ohjaavat käytännönläheiset arvot, kuten oma-aloitteisuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla yritysten ja yhteisöjen paras paikallinen taloushallinnon kumppani sekä paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Ajankohtaista tietoa alan muutoksista

Julkaisemme viikoittain ajankohtaista tietoa verotuksesta sekä talous- ja palkkahallinnon muutoksista. Kerran kuussa lähetämme sähköisen uutiskirjeemme. Järjestämme asiakkaille maksuttomia tapahtumia säännöllisesti eri puolilla Suomea. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää!