Nominera din kandidat till Framtidens idrottsförening 2023

Föreningen har chans att vinna ett stipendium på 2 500 euro!

Känner du en idrottsförening med bra stämning och en stark vilja att utveckla sina verksamhetsmetoder för att möta framtidens behov? Nominera föreningen till framtidens idrottsförening. Rantalainen donerar ett stipendium på 2 500 euro till en föreningskandidat.

Rantalainen är Finlands Olympiska Kommittés långvariga partner och känner väl till de utmaningar och möjligheter som finska idrottsföreningar har. Med hjälp av framtidens idrottsförening-stipendiet vill Rantalainen hjälpa idrottsföreningar att blicka framåt, trots den svåra ekonomiska situationen. Rantalainen erbjuder alla idrottsföreningar stöd för utvecklingen av föreningens ekonomiförvaltning och löneadministration.

Så här nominerar du en förening som kandidat

Nominera din förening som Framtidens idrottsförening 2024!

 

Det är lättare att bygga framtiden när den ekonomiska utsikten säkras med moderna verktyg för ekonomiförvaltning. Leds föreningen på ett transparent, professionellt och modernt sätt? Genomsyrar hållbarhet och jämlikhet föreningens verksamhet?

 

  1. Vad tycker du är de viktigaste egenskaperna hos framtidens idrottsförening?
  2. Hur återspeglas dessa kännetecken i den nominerade föreningens verksamhet?
  3. Hur skulle föreningen använda stipendiet på 2 500 euro?

 

Svara på dessa frågor via formuläret nedan senast 10.4.2023 så är föreningen du nominerat med i valet av Framtidens idrottsförening. Föreningen väljs av Finlands Olympiska Kommitténs och Rantalainens gemensamma råd. Stipendiet överlämnas till föreningen efter valet.

Anmälan till Framtidens idrottsförening 2023 är nu stängd. Tack till alla som deltog!

Läs här om förra årets vinnare (på finska): Mäntyharjun Virkistys valdes till framtidens idrottsförening 2022

 

Mer information:

Rantalainen: Kundrelationschef Laura Iivonen, tel. 010 321 6715

Finlands Olympiska Kommitté: Föreningverksamhetsexpert Eija Alaja, tel. 040 061 7531

 

Rantalainen är Finlands största redovisningsbyrå med 1 200 experter inom ekonomiförvaltning och löneadministration. Bolaget erbjuder omfattande och moderna tjänster inom ekonomiförvaltning lokalt för företag och andra organisationer i alla storlekar. Rantalainens kunder är cirka 20 000 företag och organisationer. Bolaget har totalt mer än 60 kontor i Finland och Sverige, och dess omsättning översteg 110 miljoner euro i 2022. Företaget grundades 1972. www.rantalainen.fi/sv

 

Finlands Olympiska Kommitté är en nationell motions- och idrottsorganisation som arbetar för att finländarna ska röra på sig mer och ha framgång i elitidrotten. Tillsammans med våra medlemsorganisationer och partners bygger vi vitalitet i Finland från träning och idrott.  www.olympiakomitea.fi/pa-svenska