Visma Fivaldi

Visma Fivaldi on talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu, jonka avulla voit automatisoida taloushallinnon rutiineja. Fivaldi sopii kaikenkokoisille organisaatioille ja eri toimialoille. Fivaldi sopii erinomaisesti pienemmillekin yrityksille, jotka haluavat viedä ostolaskujen hallinnan ja myyntilaskutuksen verkkoon.

Fivaldi pitää sisällään mm. seuraavat ominaisuudet:

 • Ostolaskujen sähköinen kierrätys, hyväksyntä ja maksatus
 • Myyntilaskutus, tulostuspalvelu ja sähköinen lähetys
 • Osto- ja myyntireskontrat
 • Sopimuslaskutus (kuukausilaskutusominaisuus toistuville laskuille)
 • Kiinteistönhallinta (mm. suurta toimitilavuokrausta tekeville tai isännöitsijöille)
 • Raportointi ja kirjanpidon porautuva selaus
 • Sähköinen tosite- ja raporttiarkisto
 • XML- ja CSV-rajapintaintegraatiot
 • Visma Duetto -perintäpalvelu

Ohjelmistoa käytetään täysin verkkoselaimelta joko tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Fivaldia käytetään yhdessä tilitoimiston kanssa useimmiten niin, että asiakas hyväksyy ostolaskut ja lähettää myyntilaskut, tilitoimiston hoitaessa loput. Kirjanpidon tiliöinnit syntyvät osto- ja myyntilaskujen käsittelyn yhteydessä, eikä erillisiä tiliöintejä tehdä.

Tutustu videoesittelyihin näistä linkeistä:

Ohjelmiston käyttöönotto, koulutus ja tuki

Ohjelmiston käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Käyttöönoton tekee Rantalaisen ohjelmistoasiantuntija yhdessä kirjanpitäjäsi kanssa. Fivaldin käyttökoulutuksesta vastaa sama ohjelmistoasiantuntija. Käyttöönoton jälkeen voit kysyä neuvoa ohjelmiston käytöstä suoraan omalta kirjanpitäjältäsi. Tässä lyhyt kuvaus projektista:

Visma Fivaldin hinnoittelu

Fivaldin hinnoittelu koostuu seuraavista osa-alueista:

 • Käyttäjäkohtainen kuukausihinta
 • Yrityskohtaiset transaktiomaksut

Yrityskohtainen lopullinen hinta muodostuu valittujen käyttäjämäärien ja transaktioiden (mm. verkkolaskun lähetys) mukaan. Palveluasiantuntija määrittää yrityskohtaisen hinnan osana käyttöönottoa ja hyväksyttää tarjouksen kauttasi.

Tarkista käyttäjätunnusten normaalit kappalehinnat tästä pdf-hinnastosta: Visma Fivaldi hinnoittelu 2019. Kampanjahinnoittelun mukaisesti saat ennen 31.8.2019 tilatusta Ostolaskupaketista tai Osto- ja myyntilaskupaketista ensimmäiset 3 kuukautta veloituksetta. Tarkat kampanjaehdot löydät kampanjasivulta: www.rantalainen.fi/ohjelmistokampanja-2019/

Pyydä yhteydenottoa tai kysy lisää!

Jos haluat Rantalaisen asiantuntijan ottavan sinuun yhteyttä ohjelmiston käyttöönottamiseksi, henkilökohtaista esittelyä tai palvelukartoitusta varten, täytä oheinen yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit asiasta, mutta haluat jutella asiasta suoraan asiantuntijan kanssa ennen päätöksentekoa, laita viestiä tai soita suoraan Mikalle tai Atelle. He auttavat sinua sopivan ohjelmiston valinnassa ja kertovat lisää sähköisestä taloushallinnosta.

Kiitos jo etukäteen huomiostasi kampanjaamme kohtaan!


Mika Jussila

Asiakkuudet

040 574 4835

Atte Lindbäck

Palvelupäällikkö

040 525 1137