Visio ja missio

Rantalainen Yhtiöiden toiminnan tarkoitus on olla paikallisesti arvostetuin ja haluttu taloushallinnon asiantuntijapalveluiden tuottaja ja kumppani.

Toiminta-ajatuksemme on taloudellisen informaation tuottaminen ja jalostaminen asiakkaiden liiketoiminnan menestykseksi.

Liikeideamme on tarjota laaja-alaisesti laskentatoimen asiantuntijapalveluita pk-yrityksille. Tavoitteenamme on olla yritysimagolta ja työn laadullisesti johtava ja paras paikallinen tilitoimisto.

Valtakunnallisesti toimialallamme tavoitteenamme on olla edelläkävijöiden ryhmässä. Toimintamme perustuu oikein hinnoiteltuihin palveluihin ja tehokkaaseen toiminnan suunnitteluun organisaatiomme eri tasoilla.

Työmme hoidamme oma-aloitteisesti, luotettavasti ja kumppanuutta asiakasyritystemme kanssa arvostaen. Palveluhenkisyys kuvaa kaikkea toimintamme.

Konsernin johtoon kuuluvat Antti Rantalainen, Anne Rantalainen, Elna Kyllönen, Juha Kyllönen, Risto Iivonen, Kimmo Martikainen ja Mikko Tuomainen. Kaikissa toimistoissamme toimii toimistokohtainen vastuuhenkilö, joka on toimistopäällikkö tai toimitusjohtaja. Kaikilla asiakkaillamme on oma yrityskohtainen palveluhenkilö.

Yrityksemme johtohenkilöillä on vahvat verkostot tärkeimpiin valtakunnallisiin elinkeinoelämän edunvalvontaorganisaatioihin, kuten esimerkiksi Suomen Yrittäjiin ja Kauppakamariin. Toimimme niissä aktiivisesti pk-yritysten erityispiirteet huomioiden.