Yritysjohdon trainee

Yritysjohdon trainee on ainutlaatuinen paikka Rantalaisella. Se on erinomainen mahdollisuus tutustua yritysjohtamiseen konkreettisesti aivan toiminnan ytimessä. Tämä tehtävä sopii sinulle, jos tähtäät tulevaisuudessa johtotehtäviin ja olet kiinnostunut yrityskaupoista.

Yritysjohtamisen trainee työskentelee osana Rantalaisen Osto- ja Haltuunottotiimiä, jonka pääasiallinen tehtävä on toteuttaa Rantalainen konsernin ostolaajentuminen. Joku on joskus sanonut porukkaamme huimaksi, mutta tästä saat itse muodostaa mielipiteesi. Tavoitteemme on tehdä noin 30-40 yrityskauppaa seuraavan kahden vuoden aikana ja hankkia siten uutta liikevaihtoa konserniimme noin 40 miljoonaa euroa vuositasolla.

Mikäli olet kiinnostunut projektien johtamisesta, vaativista neuvotteluista ja yrityskaupoista, tämä paikka on huikea mahdollisuus juuri sinulle. Sopiva koulutustausta on esimerkiksi taloushallinnon tradenomi, tuotantotalouden diplomi-insinööri, kauppatieteen maisteri tai juristi. Osaat organisoida asioita, olet sosiaalinen, työn tekeminen on sinulle intohimo eikä vain keino maksaa laskuja. Meille sopii oikein hyvin, että opintosi ovat vielä kesken, mutta loppusuoralla. Tarvittaessa voit tehdä lopputyösi osana työtehtävääsi. Takaamme, että opit tässä työssä enemmän kuin koulun penkillä tähän asti.

Työsi koostuu osallistumisesta ostettavien kohteiden ennakkoarviointiin, sopimusneuvotteluihin ja due diligence arviointien tekemiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Toimessasi saat kattavan käsityksen yrityskauppojen tekemisestä ja ostettujen liiketoimintojen haltuunotosta. Tehtävä on monipuolinen ja työ erittäin vaihtelevaa ja aika ajoin hektistä. Tämä työ vaatii sinulta matkustushalukkuutta ja B-luokan ajokorttia sekä halua liikkua autolla pitkin Etelä-Suomea. Autoa sinulla ei tarvitse olla. Varsinainen työpisteesi sijaitsee konsernimme pääkonttorissa Hyvinkäällä.

Esimiehenäsi toimii konsernin johtoryhmän jäsen, integraatio- ja muutosjohtaja, varatuomari Kimmo Martikainen. Kimmolla on laaja kokemus yritysjohtamisesta, yrityskaupoista ja mikä tärkeintä, vakuuttava näyttö innokkaiden traineiden kouluttamisesta ja mentoroinnista.

Lisätietoja tehtävästä antavat muutos- ja integraatiojohtaja Kimmo Martikainen 040-555 8081 ja muutos- ja integraatiopäällikkö Toni Hovinen 040-734 5136. Kimmo toimii esimiehenäsi ja Toni johtaa ostettavien kohteiden haltuunottoa ja on itse opintojensa loppuvaiheessa vuonna 2014 työllistynyt Rantalaiseen vastaavan tehtävän kautta. Voit rohkeasti soittaa kummalle vaan, sillä tulet olemaan läheinen työkaveri meille molemmille. Jos et saa meitä kiinni, laita soittopyyntö WhatsAppilla, niin soitamme sinulle.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Duunitorin hakusivun kautta!

Duunitorin hakusivu

Lisätietoa RAN Trainee V -ohjelmasta löydät täältä: RAN Trainee V