Yrityspalvelu Jako ja Rantalainen ovat yhdessä vahvempia

Olemme liittyneet osaksi Rantalainen-konsernia. Nyt pystymme palvelemaan yritystäsi kokonaisvaltaisemmin Joensuun alueella.

Kirjaudu tästä Heeros-järjestelmään: https://zeus6.heeros.com/

Yrityspalvelu Jako Oy ja Rantalainen tekivät yrityskaupan syksyllä 2018. Yrityskaupan myötä Jakon liiketoiminnat ja työntekijät siirtyivät Rantalaisellle. Yrityskauppatiedotteen voit lukea tästä linkistä.

Paikallista talous- ja palkkahallinnon palvelua

Toimimme Joensuun alueella jatkossa nimellä Rantalainen & Talsi Oy. Palvelemme Joensuun alueen asiakkaita paikallisesti noin 30 asiantuntijan voimin. Taustallamme on koko Rantalainen-konsernin 600 asiantuntijan osaaminen.

Toimiston omat verkkosivut löydät täältä: Tilitoimisto Joensuu.

Toimiston osoite: Malmikatu 5 B, 3. kerros, 80100 Joensuu.

Joensuun tilitoimistoamme edustavat:

Helena Kinnunen

Kirjanpito- ja palkkapalvelut

050 346 4469

Olli Kokko

Asiakkuudet

044 023 0071

Jarmo Koistinen

Asiakkuudet

0400 379 019

Tutustu talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu alan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto. Asiantuntijamme tarjoavat mm. HR-, veroneuvonta- ja tilintarkastuspalveluja. Palvelumme skaalautuvat yrityksen elinkaaren ja koon mukaisesti

Lue lisää!

Tutustu Rantalaisen tarinaan

Rantalainen on kotimainen talous- ja palkkahallinnon palvelutalo. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut noin 40 vuoden aikana yli 600 asiantuntijan yritykseksi. Toimintakulttuuriamme ohjaavat käytännönläheiset arvot, kuten oma-aloitteisuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla yritysten ja yhteisöjen paras paikallinen taloushallinnon kumppani sekä paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Ajankohtaista tietoa alan muutoksista

Julkaisemme viikoittain ajankohtaista tietoa verotuksesta sekä talous- ja palkkahallinnon muutoksista. Tuotamme kaksi kertaa vuodessa myös arvostetun Tiliposti & Palkka -lehden, johon voi tutustua sekä paperimuodossa että digitaalisena. Järjestämme asiakkaille maksuttomia tapahtumia säännöllisesti eri puolilla Suomea. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää!