Tampereen Tili ja Konsultointi sekä Rantalainen ovat yhdessä vahvempia

Olemme liittyneet osaksi Rantalainen-konsernia. Nyt pystymme palvelemaan yritystäsi kokonaisvaltaisemmin Tampereen alueella.

Tampereen Tili ja Konsultointi sekä Rantalainen tekivät yrityskaupan keväällä 2019. Yrityskaupan myötä Tampereen Tili ja Konsultoinnin liiketoiminta ja työntekijät siirtyivät Rantalaiselle. Tutustu yrityskaupan taustoihin tarkemmin täältä: www.rantalainen.fi/STP

Paikallista talous- ja palkkahallinnon palvelua

Toimimme Tampereen alueella jatkossa nimellä Tilipalvelu Rantalainen Oy. Palvelemme Tampereen alueen asiakkaita paikallisesti noin 50 asiantuntijan voimin. Taustallamme on koko Rantalainen-konsernin yli 800 asiantuntijan osaaminen.

Yhdistymisen myötä muutimme yhteen muiden Tampereen alueen asiantuntijoidemme kanssa. Uudet toimitilat sijaitsevat Dynamo Business Parkissa osoitteessa Hatanpään valtatie 24, 33100 Tampere. Toimiston omat verkkosivut löydät sivulta Tilitoimisto Tampere. Muuttoa koskevan pdf-asiakastiedotteen voit ladata tästä linkistä: Asiakastiedote TTK muutosta.

Tampereen tilitoimistoamme edustavat:

Marianne Kiviluoma

Kirjanpitopalvelut

040 551 9335

Tiina Ruutiainen

Palkkapalvelut

010 322 8924

Tutustu talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu alan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto. Asiantuntijamme tarjoavat mm. HR-, veroneuvonta- ja tilintarkastuspalveluja. Palvelumme skaalautuvat yrityksen elinkaaren ja koon mukaisesti

Lue lisää!

Tutustu Rantalaisen tarinaan

Rantalainen on kotimainen talous- ja palkkahallinnon palvelutalo. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut noin 40 vuoden aikana yli 600 asiantuntijan yritykseksi. Toimintakulttuuriamme ohjaavat käytännönläheiset arvot, kuten oma-aloitteisuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla yritysten ja yhteisöjen paras paikallinen taloushallinnon kumppani sekä paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Ajankohtaista tietoa alan muutoksista

Julkaisemme viikoittain ajankohtaista tietoa verotuksesta sekä talous- ja palkkahallinnon muutoksista. Tuotamme kaksi kertaa vuodessa myös arvostetun Tiliposti & Palkka -lehden, johon voi tutustua sekä paperimuodossa että digitaalisena. Järjestämme asiakkaille maksuttomia tapahtumia säännöllisesti eri puolilla Suomea. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää!