Talousruutu ja Rantalainen ovat yhdessä vahvempia

Olemme liittyneet osaksi Rantalainen-konsernia. Nyt pystymme palvelemaan yritystäsi kokonaisvaltaisemmin Tampereen alueella.

Talousruutu ja Rantalainen tekivät yrityskaupan kesäkuussa 2018. Yrityskaupan myötä Talousruudun liiketoiminta ja työntekijät siirtyivät Rantalaisellle. Yrityskauppatiedotteen voit lukea tästä linkistä: www.rantalainen.fi/rantalainen-osti-talousruudun-kolme-tilitoimistoyhtiota-tampereelta/

Paikallista talous- ja palkkahallinnon palvelua

Toimimme Tampereen alueella jatkossa nimellä Tilipalvelu Rantalainen Oy. Palvelemme Tampereen alueen asiakkaita paikallisesti noin 35 asiantuntijan voimin. Taustallamme on koko Rantalainen-konsernin 1000 asiantuntijan osaaminen.

Toimiston osoite: Dynamo Business Park, Hatanpään valtatie 24, 33100 Tampere.

Tampereen tilitoimistoamme edustavat:

Päivi Tiura-Paavola

Asiakkuudet

010 324 3284

Jukka Laamanen

Johtaja, asiakkuudet ja markkinointi

010 324 3137

Tutustu talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu alan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto. Asiantuntijamme tarjoavat mm. HR-, veroneuvonta- ja tilintarkastuspalveluja. Palvelumme skaalautuvat yrityksen elinkaaren ja koon mukaisesti

Lue lisää!

Tutustu Rantalaisen tarinaan

Rantalainen on kotimainen talous- ja palkkahallinnon palvelutalo. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut noin 40 vuoden aikana yli 600 asiantuntijan yritykseksi. Toimintakulttuuriamme ohjaavat käytännönläheiset arvot, kuten oma-aloitteisuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla yritysten ja yhteisöjen paras paikallinen taloushallinnon kumppani sekä paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Ajankohtaista tietoa alan muutoksista

Julkaisemme viikoittain ajankohtaista tietoa verotuksesta sekä talous- ja palkkahallinnon muutoksista. Tuotamme kaksi kertaa vuodessa myös arvostetun Tiliposti & Palkka -lehden, johon voi tutustua sekä paperimuodossa että digitaalisena. Järjestämme asiakkaille maksuttomia tapahtumia säännöllisesti eri puolilla Suomea. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää!