Talousinfo Salo sekä Rantalainen ovat yhdessä vahvempia

Olemme liittyneet osaksi Rantalainen-konsernia. Nyt pystymme palvelemaan yritystäsi kokonaisvaltaisemmin Kokkolan alueella.

Talousinfo Salo sekä Rantalainen tekivät yrityskaupan keväällä 2019. Yrityskaupan myötä Talousinfo Salon liiketoiminta ja työntekijät Kokkolassa siirtyivät Rantalaiselle. Tutustu yrityskaupan taustoihin tarkemmin täältä: www.rantalainen.fi/STP

Paikallista talous- ja palkkahallinnon palvelua

Toimimme Kokkolan alueella jatkossa nimellä Tilipalvelu Rantalainen Oy. Palvelemme Kokkolan alueen asiakkaita paikallisesti muutaman asiantuntijan voimin. Taustallamme on koko Rantalainen-konsernin yli 800 asiantuntijan osaaminen.

Palvelemme edelleen osoitteessa Ristirannankatu 1, 67100 Kokkola. Toimiston omat verkkosivut löydät täältä: www.rantalainen.fi/toimipisteet/tilitoimisto-kokkola/.

Kokkolan tilitoimistoamme edustaa tuttu palvelujohtaja Maija Salo:

Maija Salo

Palvelujohtaja

044 2942 432

Tutustu talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu alan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto. Asiantuntijamme tarjoavat mm. HR-, veroneuvonta- ja tilintarkastuspalveluja. Palvelumme skaalautuvat yrityksen elinkaaren ja koon mukaisesti

Lue lisää!

Tutustu Rantalaisen tarinaan

Rantalainen on kotimainen talous- ja palkkahallinnon palvelutalo. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut noin 40 vuoden aikana yli 600 asiantuntijan yritykseksi. Toimintakulttuuriamme ohjaavat käytännönläheiset arvot, kuten oma-aloitteisuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla yritysten ja yhteisöjen paras paikallinen taloushallinnon kumppani sekä paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Ajankohtaista tietoa alan muutoksista

Julkaisemme viikoittain ajankohtaista tietoa verotuksesta sekä talous- ja palkkahallinnon muutoksista. Tuotamme kaksi kertaa vuodessa myös arvostetun Tiliposti & Palkka -lehden, johon voi tutustua sekä paperimuodossa että digitaalisena. Järjestämme asiakkaille maksuttomia tapahtumia säännöllisesti eri puolilla Suomea. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää!