Kangasalan Tilitoimisto sekä Rantalainen ovat yhdessä vahvempia

Olemme liittyneet osaksi Rantalainen-konsernia. Nyt pystymme palvelemaan yritystäsi kokonaisvaltaisemmin Kangasalan alueella.

Kangasalan Tilitoimisto sekä Rantalainen tekivät yrityskaupan keväällä 2019. Yrityskaupan myötä Kangasalan Tilitoimiston liiketoiminta ja työntekijät siirtyivät Rantalaiselle. Tutustu yrityskaupan taustoihin näistä linkeistä:

Suomen Talouspalveluiden yrityskauppatiedote

Asiakastiedote Kangasalan Tilitoimisto 16.9.2019

Paikallista talous- ja palkkahallinnon palvelua

Toimimme Kangasalan alueella jatkossa nimellä Rantalainen. Palvelemme asiakkaita paikallisesti noin 5 asiantuntijan voimin. Taustallamme on koko Rantalainen-konsernin yli 800 asiantuntijan osaaminen.

Toimiston omat verkkosivut löydät täältä: Tilitoimisto Kangasala

Kangasalan tilitoimistoamme edustavat tutut asiantuntijat:

Ville Saaristo

Toimistopäällikkö

050 380 4635

Tutustu talous- ja palkkahallinnon palveluihin

Rantalainen palvelee kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti. Meillä sinua palvelee henkilökohtainen kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu alan asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta ja sähköinen taloushallinto. Asiantuntijamme tarjoavat mm. HR-, veroneuvonta- ja tilintarkastuspalveluja. Palvelumme skaalautuvat yrityksen elinkaaren ja koon mukaisesti

Lue lisää!

Tutustu Rantalaisen tarinaan

Rantalainen on kotimainen talous- ja palkkahallinnon palvelutalo. Perheyritystaustasta tunnettu yhtiö on laajentunut noin 40 vuoden aikana yli 600 asiantuntijan yritykseksi. Toimintakulttuuriamme ohjaavat käytännönläheiset arvot, kuten oma-aloitteisuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla yritysten ja yhteisöjen paras paikallinen taloushallinnon kumppani sekä paras taloushallinnon työpaikka Suomessa.

Lue lisää!

Ajankohtaista tietoa alan muutoksista

Julkaisemme viikoittain ajankohtaista tietoa verotuksesta sekä talous- ja palkkahallinnon muutoksista. Tuotamme kaksi kertaa vuodessa myös arvostetun Tiliposti & Palkka -lehden, johon voi tutustua sekä paperimuodossa että digitaalisena. Järjestämme asiakkaille maksuttomia tapahtumia säännöllisesti eri puolilla Suomea. Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää!