Veroasiantuntija, tuloverotus

Rantalainen on luotettava ja ihmiskasvoinen yritys, jolle taloushallintopalvelut ovat keskiössä. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, jossa asiakkaiden käytössä on yli 850 koulutetun ammattilaisen osaaminen. Tarjoamme kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille.

Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan. Visionamme on olla paras paikallinen taloushallinnon kumppani. Asiantuntijamme tekevät määrätietoisesti työtä asiakkaiden liiketoiminnan ennustettavuuden eteen, tavoitteena jalostaa taloudellista tietoa asiakkaiden liiketoiminnan menestykseksi. Lisäpalveluina tuotamme asiakkaillemme mm. verotukseen ja yritysjärjestelyihin liittyvää neuvontaa.

Kiinnostavatko sinua monipuoliset ja haastavat tehtävät tuloverotuksen erityiskysymysten parissa? Omaatko soveltuvaa työkokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta, mutta haluat kehittyä asiantuntijana jatkuvasti ja syventää osaamistasi edelleen? Mikäli vastasit kysymyksiin myöntävästi, saatat olla etsimämme tuloverotuksen asiantuntija. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Mitä toivomme?

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai KTM, olet myös voinut kerätä osaamisesi työelämässä. Sinulla on kokemusta tuloverotuksesta sekä muusta verotuksesta vähintään muutaman vuoden ajalta. Sinulta löytyy perusymmärrystä myös kirjanpidosta ja mahdollisesti palkanlaskennasta. Aikaisempi työskentely esimerkiksi verokonsulttina, verotoimistossa, verotarkastajana, tilintarkastus- tai tilitoimistosta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä ja katsotaan eduksi.

Työtehtäviä hoidetaan aktiivisessa yhteistyössä asiakkaiden ja muiden erityisasiantuntijoiden kanssa, joten hyvät sosiaaliset taidot, yhteistyökyky sekä joustavuus ovat tärkeitä omaisuuksia tehtävässä menestymisen kannalta. Työn luonteesta johtuen toivomme, että viihdyt itsenäisessä roolissa etkä pelkää vastuun ottamista. Työskentelet tehokkaasti, mutta myös verotuksen työtehtävien edellyttämän tarkkuuden mukaisesti. Toivomme myös, että sinulta löytyy halua valmentaa ja kouluttaa kollegoitasi tuloverotuksen asioissa. Esiintyminen on sinulle luontaista. Pystyt työskentelemään sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksesi. Odotamme lisäksi hakijalta mahdollisuutta liikkua Uudenmaan alueella eri toimipisteiden välillä.

Mitä tehtäviin kuuluu?

Toimit aktiivisena jäsenenä Rantalaisen Verotus ja Yritysjärjestelyt –tiimissä, joka vastaa koko konsernin laajuisesti aihepiiriin liittyvien kysymysten selvittämisestä ja toimeksiantojen suorittamisesta. Tuloverotukseen erikoistuneena veroasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat etenkin asiakasyritysten tuloveroasioiden hoito ja niihin liittyvä veroneuvonta. Työtehtäviin voi kuitenkin satunnaisesti kuulua myös muuta vero-, yhtiö- ja talousoikeudellista konsultointia. Lisäksi toimit ajoittain muiden asiantuntijoidemme tavoin kouluttajana muulle henkilöstölle, oman erikoistumisalueen ajankohtaisiin aiheisiin liittyen.

Miksi kannattaa hakea?

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme jatkuvan koulutuksen, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Haluamme olla myös joustava työnantaja, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen kaikissa elämäntilanteissa sopivan tavan tehdä töitä. Tämä koskee myös vallitsevaa poikkeustilannetta, jonka aikana olemme suosineet pääasiassa etätyöskentelyä. Poikkeustilanteen helpotettua työskentelypaikka tulee olemaan ensisijaisesti Espoossa hyvien julkisten yhteyksien varrella.

Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Kiinnostuitko?

Jos tehtävä tuntuu juuri sinulle tehdyltä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan cv:si. Viimeinen hakupäivä on 31.1.2021. Lisätietoja paikasta saat soittamalla Adeccon Rekrytointikonsultille, Sisko Lahtiselle numeroon 040 779 5541 tai sähköpostitse sisko.lahtinen@adecco.fi.

Lisää avoimia paikkoja

Kirjanpitäjä, useita paikkakuntia

Oletko työtä pelkäämätön, uusille ratkaisuille nälkäinen sähköisen taloushallinnon osaaja? Innostaako sinua iloinen ja palvelualtis työkulttuuri? Löytyykö taskustasi KLT-tutkinto tai palava […]

Veroasiantuntija-trainee

Rantalainen on luotettava ja ihmiskasvoinen yritys, jolle taloushallintopalvelut ovat keskiössä. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, jossa asiakkaiden […]

Veroasiantuntija, kansainvälinen verotus

Rantalainen on luotettava ja ihmiskasvoinen yritys, jolle taloushallintopalvelut ovat keskiössä. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, jossa asiakkaiden […]

Palkanlaskija Haminaan

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 40 eri paikkakunnalla työllistäen noin 850 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa […]