Talouspäällikkö ja business controller Tampereelle

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 40 eri paikkakunnalla työllistäen noin 1000 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa monipuolisia taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja yritysverotuksen palveluja erikokoisille yrityksille ja yhteisöille. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme.

Haemme Tampereelle talouspäällikköä ja business controlleria laajentamaan ja kehittämään monipuolisia taloushallinnon asiantuntijapalveluja tarjoavaa tiimiä, jossa oma asiantuntijuutesi on tärkeässä roolissa.

Tehtävä

Talouspäällikkö ja business controller vastaavat uuden perustettavan tiimin prosessien rakentamisesta ja kehittämisestä sekä palvelutuotannosta asiakkaille. Omaa osaamistaan ja asiantuntijuuttaan he tarjoavat laajasti asiakasyritysten käyttöön.

Toivomme henkilöiltä menestyksellisiä näyttöjä uran aikaisemmista talouspäällikön ja/tai business controllerin tehtävistä ja lisäksi vahvaa kehittämis- ja kehittymishalua. Haemme henkilöitä, jotka sopivat tehtäviinsä myös yhteistyötaitojen ja oikean asenteen osalta!

Talouspäällikön roolissa painopiste on ulkoisessa laskennassa, kun taas business controllerin ominta osaamista ovat sisäisen laskennan monipuoliset tehtävät. Kummankin tehtävän ydintä on myös asiakaslähtöinen ajattelutapa ja olet merkittävässä roolissa asiakkaiden liiketoiminnan tukemisessa.

Odotamme tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta (KTM/ekonomi, tradenomi). Työskentelykieli on suomi, englanti ja ruotsi nähdään etuna. Toivomme, että omaat kehittyneet analysointi- ja raportointityökalutaidot.

Tarjoamme sinulle

Vastuullisen tehtävän yhdestä Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tarjoamme henkilöille ammatilliseen osaamiseen ja johtamiseen liittyvää koulutusta ja hyvän tuen tehtävässä menestymiseen.

Yksi tärkeimmistä Rantalaisen tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa henkilöstön ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Meidän prioriteettimme on, että työntekijä kokee olevansa tärkeä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa sekä talouspäällikön että business controllerin tehtävistä saat soittoaikoina 9.4. klo 13-14 ja 14.4. klo 9-10 palvelutuotannon johtajalta Ulriika Myllylältä numerosta 010 322 8919.

Mercuri Urvalilta projektista vastaa seniorikonsultti Lassi Välimäki 040 514 9778.

Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää 18.4.2021 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.com tunnuksella FI-15997. Merkitse hakemukseen kumpaa tehtävää olet ensisijaisesti hakemassa.

Lisää avoimia paikkoja

Palvelupäällikkö Hämeenlinnaan, Seinäjoelle, Tampereelle ja Turkuun

Haemme Rantalaiselle palvelupäälliköitä Hämeenlinnaan, Seinäjoelle, Tampereelle ja Turkuun vastaamaan monipuolisesti eri osa-alueista talous- ja henkilöstöhallinnosta asiakkuuksien hoitamiseen ja johtamiseen. Tehtävä […]