Palvelupäällikkö pääkaupunkiseudulle

Rantalainen on yli 850 taloushallinnon ammattilaisen konserni, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia taloushallinnon palveluja. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa.

Haluamme Sinut palvelupäälliköksi pääkaupunkiseudulle!

Johdat omaa tiimiäsi ja toimit työntekijöidesi esimiehenä. Lisäksi vastaat tiimisi palvelun laadusta.

Hae paikkaa, jos tunnistat itsesi näistä ominaisuuksista:

  • Omaat kokemusta taloushallinnon alalta
  • Olet yhteistyökykyinen ja innostava
  • Sinulla on ideoita ja haluat viedä asioita eteenpäin
  • Arvostat työssäsi laatua ja laadun kehittämistä
  • Haluat kehittyä johtamistyössä

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan kasvavassa yhtiössämme. Saat mahdollisuuden kehittyä esimiehenä ja taloushallinnon ammattilaisena erinomaisten kollegoiden tukemana. Saat työsi tueksi ison konsernin henkilöstöedut ja monipuoliset koulutusmahdollisuudet.

Rantalaisen toimintaa ohjaavat arvot ovat oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys, kumppanuus ja luotettavuus. Haluamme olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka.

Hae tehtävää 2.10.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen jarno.laine@rantalainen.fi  Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa liiketoimintajohtaja Jarno Laine +358 50 514 3391.

Lisää avoimia paikkoja

Kirjanpitäjä Poriin

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 40 paikkakunnalla työllistäen noin 850 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa erikokoisille […]