Palvelupäällikkö Hämeenlinnaan, Seinäjoelle, Tampereelle ja Turkuun

Haemme Rantalaiselle palvelupäälliköitä Hämeenlinnaan, Seinäjoelle, Tampereelle ja Turkuun vastaamaan monipuolisesti eri osa-alueista talous- ja henkilöstöhallinnosta asiakkuuksien hoitamiseen ja johtamiseen.

Tehtävä

Palvelupäällikkönä vastaat esimiesroolissa omasta tiimistäsi ja sen tuloksesta. Palvelupäälliköltä odotamme reipasta ja rehtiä työskentelyotetta, hyvää pelisilmää esimiestyöhön sekä kykyä ottaa vastuuta ja tehdä päätöksiä.

Toivomme sinulta näyttöä menestyksekkäästä esimiestyöstä ja lisäksi osoitat palavaa halua ihmisiä ja heidän menestymistään kohtaan. Haemme esimiestä, joka sopii palvelupäällikön rooliin yhteistyötaitojen ja oikean asenteen osalta!

Odotamme tehtävään sopivaa koulutusta. Työskentelykieli on suomi, englanti ja ruotsi nähdään etuna.

Palvelupäällikkönä menestyäksesi

tulisi sinulla olla kokemusta esimiestyön lisäksi talous- ja henkilöstöhallinnosta, asiakaspalvelusta, asiakkuuksien hoidosta ja johtamisesta.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelyote sekä kyky kantaa vastuuta.

Viihdyt numeroiden ja tekemisen parissa yhdessä henkilöstön ja asiakkaiden kanssa.

Tarjoamme sinulle

vastuullisen tehtävän yhdestä Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tarjoamme palvelupäällikölle johtamiseen ja esimiestyöhön liittyvää koulutusta ja hyvän tuen tehtävässä menestymiseen.

Yksi tärkeimmistä Rantalaisen tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Meidän prioriteettimme on, että työntekijä kokee olevansa tärkeä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa palvelupäällikkönä toimimisesta (Tampere ja Seinäjoki) saat soittoaikoina 18.3. klo 9-11 ja 25.3. klo 9-11 palvelutuotannon johtajalta Ulriika Myllylältä numerosta 010 322 8919.

Turun tehtävän osalta lisätietoja antaa palvelutuotannon johtaja Sari Huuhka, puh. 010 324 3251, tavoitettavissa 18.3 klo 9-12 ja 24.3 klo 12-15.

Hämeenlinnan tehtävästä lisätietoja voit kysyä palvelutuotannon johtaja Tuuli Lehtiseltä 19.3. klo 10-11.30 numerosta 010 324 3255.

Mercuri Urvalilta projektista vastaa seniori konsultti Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778.

Ansioluettelon ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää viimeistään 31.3.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-15940. Merkitse hakemukseen minkä alueen tehtävää olet hakemassa.

Lisää avoimia paikkoja

Talouspäällikkö ja business controller Tampereelle

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 40 eri paikkakunnalla työllistäen noin 1000 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa […]