Palkkahallinnon palvelupäällikkö, pääkaupunkiseutu

Haemme palkkahallinnon palvelupäällikköä vakituiseen työtehtävään. Voisitko se olla sinä?

Vastaat palvelupäällikkönä oman tiimisi palvelutuotannon ohjauksesta sekä toimit esimiehenä ja tukena tiimillesi. Lisäksi vastuullasi on tiimin hallinnolliset työt, uusien asiakkaiden haltuunotto, asiakaspalaverit ja muut palvelupäällikön rooliin kuuluvat tehtävät. Tehtävässäsi pyrit ohjaamaan tiimiä parhaan mahdollisen suorituksen suuntaan samalla pitäen vaatimustason korkealla.

Odotamme sinulta monipuolista kokemusta palkkahallinnon alalta sekä esimiestyöstä. Olet yhteistyökykyinen, etkä pelkää alalla vallitsevaa muutosta. Sinulla on ideoita ja haluat viedä asioita eteenpäin. Olet englanninkielentaitoinen ja lisäksi ruotsinkielen osaamisen katsomme eduksi.  Käyttämiemme palkkaohjelmien tuntemus on myös plussaa (Mepco, Mepco Pro, Fivaldi, Procountor, Netvisor, Personec W, CGI).

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivan haasteellisen toimenkuvan yhtiössämme. Tehtävän kautta saat mahdollisuuden kehittää omaa työyhteisöäsi ja kehittyä sekä oppia lisää taloushallintoalalta. Saat käyttöösi ison konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut ja koulutukset. Päätoimistosi on Tikkurilassa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä, mutta voit työskennellä joustavasti muissakin toimistoissamme pääkaupunkiseudulla.

Hae tehtävää viimeistään 24.2.2019 lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen pirita.lamberg@rantalainen.fi. Huomioithan, että luemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Liitä hakemukseen mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Pirita Lamberg (p. 010 321 6729).

Lue lisää työskentelystä Rantalaisella uratarinoistamme. Tutustu arkeemme somessa häshtägillä #Rantalaisellatöissä

 

Rantalainen on Suomen johtava taloushallinnon palveluita tuottava konserni. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima Suomen neljänneksi suurin tilitoimisto, jossa asiakkaiden käytössä on yli 650 koulutetun ammattilaisen osaaminen. Tarjoamme kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille.