Palkkahallinnon palvelupäällikkö pääkaupunkiseudulle

Haemme pääkaupunkiseudulle palkkahallinnon palvelupäällikköä vakituiseen työtehtävään.

Vastaat palvelupäällikkönä oman tiimisi palvelutuotannon ohjauksesta sekä toimit esimiehenä ja tukena tiimillesi. Lisäksi vastuullasi on tiimin hallinnolliset työt, uusien asiakkaiden haltuunotto, asiakaspalaverit ja muut palvelupäällikön rooliin kuuluvat tehtävät. Tehtävässäsi pyrit ohjaamaan tiimiä parhaan mahdollisen suorituksen suuntaan samalla pitäen vaatimustason korkealla.

Odotamme sinulta monipuolista kokemusta palkkahallinnon alalta sekä esimiestyöstä. Olet yhteistyökykyinen, etkä pelkää alalla vallitsevaa muutosta. Sinulla on ideoita ja haluat viedä asioita eteenpäin. Olet englannin kielen taitoinen ja lisäksi ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi.  Käyttämiemme palkkaohjelmien tuntemus on myös plussaa (Mepco, Mepco Pro, Fivaldi, Procountor, Netvisor, Personec W, CGI).

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivan haasteellisen toimenkuvan yhtiössämme. Tehtävän kautta saat mahdollisuuden kehittää omaa työyhteisöäsi ja kehittyä sekä oppia lisää taloushallintoalalta. Saat käyttöösi ison konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut ja koulutukset. Päätoimistosi on Tikkurilassa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Toimintaamme konsernissa ohjaa seuraavat arvot: oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys, kumppanuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka.

Hae tehtävää 15.8.2019 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen pirita.lamberg@rantalainen.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemukset hakuajan päätyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Pirita Lamberg (p. 010 321 6729).

Lue lisää työskentelystä Rantalaisella uratarinoistamme: www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat. Tutustu arkeemme somessa häshtägillä #Rantalaisellatöissä