Palkkahallinnon harjoittelija, Vantaa

Haemme Vantaan toimipisteellemme innokasta palkkahallinnon harjoittelijaa, oletko se sinä?

Vastaat palkkahallinnon harjoittelijana monipuolisista palkanlaskennan tehtävistä, kuten palkanlaskennan perustöistä sekä työehtosopimusten ja työlainsäädäntöjen soveltamisesta ja tulkinnasta. Lisäksi tehtävään kuuluu asiakkaiden auttamista ja asiakkuuksien kehittämistä. Pääset näkemän erilaisia ja mielenkiintoisia asiakkaita ja sinulla on jatkuvasti tukenasi osaava tiimi.

Odotamme sinulta kiinnostusta palkanlaskentaa kohtaan. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta, vaan sitäkin tärkeämpää on positiivinen asenne ja halu oppia. Osaat työskennellä tiimissä ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi paineensietokykysi on vahva ja pystyt toimimaan hektisessä ympäristössä. Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja ja ystävällistä asennetta.

Tarjoamme mahdollisuuden oppia palkkahallinnon perusteet sekä monipuolisen toimenkuvan yhtiössämme. Tehtävän kautta saat tilaisuuden kehittyä sekä oppia lisää taloushallintoalalta. Päätoimistosi on Tikkurilassa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä ja pääsetkin junalla suoraan toimistolle. Hyvin menneen harjoittelun jälkeen on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta Rantalaisella palkkahallinnon tehtävissä. Harjoittelu on palkallinen.

Toimintaamme konsernissa ohjaavat seuraavat arvot: oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys, kumppanuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka.

Hae tehtävää viimeistään 21.11.2019 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen pirita.lamberg@rantalainen.fi. Liitä hakemukseen mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Pirita Lamberg (p. 010 321 6729).

Lue lisää työskentelystä harjoittelijana Rantalaisella. Tutustu arkeemme somessa häshtägillä #Rantalaisellatöissä

Lisää avoimia paikkoja

Taloushallinnon asiantuntija, pääkaupunkiseutu

Academic Work etsii taloushallinnon asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Rantalainen Oy:lle pääkaupunkiseudulle! Tulet toimimaan osana hyvinvoivaa ja motivoitunutta taloushallinnon asiantuntijaorganisaatiota. Työsi painottuu […]

Asiakkuusjohtaja, Tampere

Tule meille asiakkuusjohtajaksi yhteen Suomen suurimpaan taloushallinnon ammattilaisten työpaikkaan! Olemme tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen kaikkia talous- ja palkkahallinnon palveluja. Palvelemme […]

Palkkahallinnon asiantuntija, Vantaa

Haemme Vantaan toimipisteellemme palkkahallinnon asiantuntijaa vahvistamaan palkkatiimiämme. Vastaat palkkahallinnon asiantuntijana sinulle määrättyjen asiakkuuksien palkkahallinnosta itsenäisesti.  Työnkuvaasi kuuluu palkkahallinnon monipuoliset tehtävät […]