Palkkahallinnon asiantuntija, Vantaa

Toiminnan jatkuvasti kasvaessa etsimme tiimiimme asiakaspalveluhenkistä palkkahallinnon asiantuntijaa vakituisiin tehtäviin.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi taloushallinnon merkonomi tai tradenomi, mutta olet myös voinut kerätä osaamisesi työelämässä. Sinulta löytyy kokemusta palkanlaskennasta ja olet aiemmissa työpaikoissasi tulkinnut lakia ja työehtosopimuksia. Aikaisempi työskentely tilitoimistossa auttaa sinua menestymään tehtävässä.

IT-taitosi ovat ajan tasalla ja olet käyttänyt aiemmissa työpaikoissasi palkanlaskennan ohjelmia. Erityisesti arvostamme Procountorin, Fivaldin, Netvisorin, Personec W:n, Mepcon, Mepco Pron tai CGI-Palkat -ohjelmien osaamista. Pystyt työskentelemään sekä suomen että englannin kielillä. Ruotsin kielen taito on plussaa.

Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi: haluat auttaa asiakkaitasi ja kehittää osaltasi heidän toimintaansa. Kehität mielelläsi myös omaa osaamistasi ja toimintatapojasi. Työskentelytyylisi on tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Pystyt tekemään työtäsi itsenäisesti, mutta olet silti tiimin aktiivinen jäsen. Olet ahkera, omatoiminen ja saat valmista aikaan. Et kaihda rutiininomaistakaan työtä ja sinulta löytyy hyvä paineensietokyky.

Palkkahallinnon asiantuntijana tehtäviisi kuuluu sinulle määrättyjen asiakkaiden palkkahallinnon monipuoliset tehtävät sekä muita työsuhteisiin liittyviä perustehtäviä. Sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen, sisäiseen tukeen ja nykyaikaisiin työvälineisiin. Rantalainen Oy on joustava työnantaja, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen kaikissa elämäntilanteissa sopivan tavan tehdä töitä. Työskentelypaikkasi on Vantaalla Tikkurilassa hyvien julkisten yhteyksien varrella. Työ alkaa mahdollisimman pian ja on kokoaikainen.

Kiinnostuitko?

Jos huomaat nyökytteleväsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen pirita.lamberg@rantalainen.fi ja liitä mukaan cv:si. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 24.2.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Pirita Lamberg (p. 010 321 6729).

Lue lisää työskentelystä Rantalaisella ja tutustu uratarinoihimme: www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat.

 

Rantalainen on luotettava ja asiakaslähtöinen taloushallinnon palveluita tuottava konserni. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima Suomen neljänneksi suurin tilitoimisto, jossa asiakkaiden käytössä on yli 750 koulutetun ammattilaisen osaaminen.

Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan ja visionamme onkin olla paras paikallinen taloushallintoalan kumppani.

Lisää avoimia paikkoja

Palkanlaskennan asiantuntija Lahteen

Sinä palkanlaskennan osaaja, hae työkaveriksemme Lahden toimistolle! Voisitko se olla juuri sinä? Tulet näppärästi toimeen järjestelmien kanssa, arvostamme erityisesti Netvisor […]

Kirjanpitäjä Tampereelle

Haemme kirjanpitäjää Tampereelle. Vastaat tehtävässä nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta, ja toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän liiketoimintansa […]

Kirjanpitäjä Seinäjoelle

Haemme kirjanpitäjää Seinäjoelle. Vastaat tehtävässä nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta, ja toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän liiketoimintansa […]

Taloushallinnon palvelupäällikkö Seinäjoelle

Haemme taloushallinnon palvelupäällikköä Seinäjoelle. Vastaat tehtävässä toimistosi palvelutuotannon ohjauksesta ja toimit oman tiimisi esimiehenä. Esimiehenä vastaat paikallisesta henkilöstöjohtamisesta: pidät viikkopalavereita, huolehdit […]