Palkkahallinnon asiantuntija, pääkaupunkiseutu

Toiminnan jatkuvasti kasvaessa etsimme asiakaspalveluhenkistä palkkahallinnon asiantuntijaa vakituisiin tehtäviin.  Työskentelypaikka on pääkaupunkiseudulla hyvien julkisten yhteyksien varrella. Työ alkaa mahdollisimman pian ja on kokoaikainen.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi taloushallinnon merkonomi tai tradenomi, mutta olet myös voinut kerätä osaamisesi työelämässä. Sinulta löytyy kokemusta palkanlaskennasta ja olet aiemmissa työpaikoissasi tulkinnut lakia ja työehtosopimuksia. Arvostamme myös HR-osaamista. Aikaisempi työskentely tilitoimistossa auttaa sinua menestymään tehtävässä.

IT-taitosi ovat ajan tasalla ja olet käyttänyt aiemmissa työpaikoissasi palkanlaskennan ohjelmia. Erityisesti arvostamme Mepcon, Mepco Pron, Procountorin, Fivaldin, Netvisorin, Personec W:n tai CGI-Palkat -ohjelmien osaamista. Pystyt työskentelemään sekä suomen että englannin kielillä. Ruotsin kielen taito on plussaa.

Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi: haluat auttaa asiakkaitasi ja kehittää osaltasi heidän toimintaansa. Kehität mielelläsi myös omaa osaamistasi ja toimintatapojasi. Työskentelytyylisi on tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Pystyt tekemään työtäsi itsenäisesti, mutta olet silti tiimin aktiivinen jäsen. Olet ahkera, omatoiminen ja saat valmista aikaan. Et kaihda rutiininomaistakaan työtä ja sinulta löytyy hyvä paineensietokyky.

Palkkahallinnon asiantuntijana tehtäviisi kuuluu sinulle määrättyjen asiakkaiden palkkahallinnon monipuoliset tehtävät sekä muita työsuhteisiin liittyviä perustehtäviä. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan mielenkiintoisiin projekteihin ja kehittää asiantuntijuuttasi mm. HR:n ja kansainvälisten asioiden parissa.

Sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen, sisäiseen tukeen ja nykyaikaisiin työvälineisiin. Rantalainen Oy on joustava työnantaja, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen kaikissa elämäntilanteissa sopivan tavan tehdä töitä.

Kiinnostuitko?

Jos huomaat nyökytteleväsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen pirita.lamberg@rantalainen.fi ja liitä mukaan cv:si. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 24.3.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Pirita Lamberg (p. 010 321 6729).