Palkanlaskija Saloon tai Forssaan

Oletko sinä etsimämme palkanlaskija Saloon tai Forssaan?

Rantalainen on yli 600 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia talous- ja palkkahallinnon palveluja. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa.

Etsimämme palkkahallinnon ammattilainen osaa hyödyntää sähköisen taloushallinnon tuomia etuja, palvella asiakkaitaan monipuolisesti eri palkkahallinnon tehtävissä ja toimia tiimissä. Toivomme hakijalta reipasta otetta asiakaspalveluun sekä kykyä työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa (mm. Lemonsoft, Netvisor, Fivaldi, Personec W tai Mepco). Kotitoimistonasi on halutessasi joko Salon tai Forssan toimisto.

Arvostamme PHT-tutkintoa tai suunnitelmaa sen suorittamiseksi sekä monipuolista kielitaitoa. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme jatkuvan koulutuksen, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Haluamme olla joustava työnantaja, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen kaikissa elämäntilanteissa sopivan tavan tehdä töitä.

Lähetäthän avoimen hakemuksesi ja CV:n osoitteeseen anne.karppinen@rantalainen.fi 31.1.2019 mennessä. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Työsuhteen aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan. Työtehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa palvelupäällikkö Anne Karppinen (p. 010 3243 208) tai palvelutuotannon johtaja Tuuli Lehtinen (p. 010 3243 255).

Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa! #Rantalaisellatöissä

Lue lisää työskentelystä Rantalaisella mm. uusimmista uratarinoista: www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat/