Palkanlaskija Joensuun toimistolle

Oletko uusia haasteita vailla oleva tämän päivän ja tulevaisuuden palkanlaskija?

Etsimme sinua palkanlaskija, joka haluat tehdä asioita yhdessä asiakkaan kanssa, kehittäen toimintatapoja mutkattomasti ja asiakaslähtöisesti. Vastaat asiakkaidemme palkkapalvelun toteuttamisesta kokonaisvaltaisesti – niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Pidämme tärkeänä sitä, että sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja uskallat hyvillä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidoillasi konsultoida asiakkaitamme heidän palkkahallinnon eri prosesseissa.

Olet juuri sopiva tehtävään, mikäli olet jo työskennellyt palkkahallinnon parissa, mutta sinulla on silti vielä paloa ja intoa kehittyä omassa työssäsi! Odotamme tiimin jäseniltämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä avoimuutta, aktiivisuutta ja positiivista asennetta työyhteisöä kohtaan. Käytössämme on monia alan ohjelmistoja kuten Personec W, Mepco, Netvisor, Procountor ja Lemonsoft, joten on erittäin tärkeää tuntea sähköiset järjestelmät ja kyky omaksua uusia ohjelmia nopeasti.

Tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän organisaation edut. Huolehdimme sinun hyvinvoinnistasi ja ammatillisesta kehittymisestä, mm. tarjoamalla hyvinvointietuja, mittavan koulutuspaketin vuosittain sekä hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet. Meillä pääset kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa ja saat työhösi tarvittaessa tuen muulta organisaatiolta.

Näetkö itsesi osana meidän ammattitaitoista tiimiämme? Haluatko työskennellä nykyaikaisissa työtiloissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Joensuun keskustan tuntumassa? Tule mukaan kasvavaan joukkoomme! Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian (kuitenkin viimeistään 13.9.) osoitteeseen helena.kinnunen@rantalainen.fi, Helena vastaa kysymyksiisi numerosta 050 346 4469.

Sillä aikaa kun odotat kutsua haastatteluun, voit tutustua arkeemme somessa häshtägillä #Rantalaisellatöissä tai lue lisää Rantalaisella työskentelystä mm. uusimmista uratarinoista www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat/

Rantalainen on yli 850 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia taloushallinnon palveluja. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa. Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Lisää avoimia paikkoja

Palkanlaskija Lahden toimistolle

Oletko uusia haasteita vailla oleva tämän päivän ja tulevaisuuden palkanlaskija? Etsimme sinua palkanlaskija, joka haluat tehdä asioita yhdessä asiakkaan kanssa, […]