Palkanlaskija Hämeenlinnaan

Oletko sinä etsimämme palkanlaskija Hämeenlinnaan?

Rantalainen on yli 600 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia talous- ja palkkahallinnon palveluja. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa. Hämeenlinnan toimistossamme työskentelee 8 ammattitaitoisen palkanlaskijan tiimi, johon etsimme nyt vahvistuksia.

Etsimämme palkkahallinnon ammattilainen osaa hyödyntää sähköisen taloushallinnon tuomia etuja, palvella asiakkaitaan monipuolisesti eri palkkahallinnon tehtävissä ja toimia tiimissä. Toivomme hakijalta reipasta otetta asiakaspalveluun sekä kykyä työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa (mm. Netvisor, Fivaldi, Personec W tai Mepco).

Arvostamme PHT-tutkintoa tai suunnitelmaa sen suorittamiseksi sekä monipuolista kielitaitoa. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme jatkuvan koulutuksen, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Haluamme olla joustava työnantaja, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen kaikissa elämäntilanteissa sopivan tavan tehdä töitä.

Lähetäthän avoimen hakemuksesi ja CV:n osoitteeseen leena.rantanen@rantalainen.fi 15.12.2018 mennessä. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Työsuhteen aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan. Työtehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa palvelupäällikkö Leena Rantanen (leena.rantanen@rantalainen.fi tai 010 3243 161).  

Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa! #Rantalaisellatöissä

Lisää avoimia paikkoja

Palkanlaskija Turkuun

Oletko sinä etsimämme palkanlaskija Turkuun? Rantalainen on yli 600 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia talous- […]

Palkanlaskija Tampereelle

Oletko sinä etsimämme palkanlaskija Tampereelle? Rantalainen on yli 600 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia talous- […]