Palkanlaskija Forssaan

Etsimme Forssan palkkatiimiin uutta vakituista palkanlaskijaa. Yhtiömme kasvaa jatkuvasti, minkä myötä tarvitsemme vahvistuksia myös Forssan palkanlaskentayksikköön. Forssan toimipisteemme sijaitsee hienolla Vanhan Kutomon alueella.

Tehtävään etsitään sopivaa henkilöä, jolla on useamman vuoden kokemus palkkahallinnon tehtävistä. Tehtävässä pääset vastaamaan asiakkaiden palkkahallinnon tehtävistä kokonaisvaltaisesti. Aikaisempana koulutuksena arvostamme mm. merkonomi- tai tradenomiopintoja sekä PHT-tutkintoa. Toivomme, että sinulta löytyy kykyä toimia tiimissä sekä asennetta hoitaa työsi vastuullisesti asiakasta unohtamatta.

Käyttämiämme palkanlaskentaohjelmistoja ovat mm. Mepco, Fivaldi ja PersonecW. Aikaisempi ohjelmisto-osaaminen näistä ohjelmistoista katsotaan isoksi eduksi.

Osana Rantalaisen palkanlaskentatiimiä pääset tutustumaan monipuolisesti Kanta-Hämeen yritysasiakkaisiin sekä kehittämään heidän palkkahallintonsa rutiineja. Tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän työpaikan edut. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja ammatillisesta kehittymisestä mm. tarjoamalla erilaisia hyvinvointietuja, mittavan koulutuspaketin vuosittain sekä etenemismahdollisuuksia.

Kokemuksesi perusteella tässä tehtävässä on mahdollista kasvaa tiimiesimiehen tehtävään, joten kokemus tämäntyyppisistä tehtävistä katsotaan eduksi.

Jos tehtävä herätti kiinnostusta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi 28.6.2019 mennessä Duunitorin hakemustenhallinnan kautta: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/tilipalvelu-rantalainen-oy-palkanlaskija-forssaan-forssa-sdsuu-10108511. Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Forssan palkkapalveluiden päällikkö Anne Karppinen, 010 3243 201 tai anne.karppinen@rantalainen.fi.

Sillä aikaa, kun odotat kutsua haastatteluun, voit tutustua arkeemme somessa häshtägillä #Rantalaisellatöissä tai lue lisää Rantalaisella työskentelystä mm. uusimmista uratarinoista www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat/.

Rantalainen on yli 800 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia taloushallinnon palveluja. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa. Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Lisää avoimia paikkoja

Trainee asiakkuustiimiin pääkaupunkiseudulle

Etsimme traineeta asiakkuustiimiin pääkaupunkiseudulle. Tehtävässä työskentelet itsenäisellä otteella osana tiimiä. Palvelutapamme ja kilpailuetumme perustuu henkilökohtaiseen ja räätälöityyn asiakaspalveluun. Asiakas saa […]

Kirjanpitäjä Tuusulaan

Haemme oma-aloitteista kirjanpitäjää Tuusulaan, oletko se sinä? Etsimämme kirjanpitäjä palvelee asiakkaita kehittämällä heidän liiketoimintaa talouden näkökulmasta sekä osaa toimia tiimissä. […]

Kirjanpitäjä pääkaupunkiseudulle

Haemme kasvavaan ja nykyaikaiseen tiimiimme kokenutta kirjanpitäjää pääkaupunkiseudulle! Tarjoamme haastavan työnkuvan asiakkaidemme taloushallinnon kokonaisvaltaisen kehittämisen parissa. Arvostamme reipasta otetta asiakaspalveluun, […]

Palkanlaskija Hämeenlinnaan

Etsimme Hämeenlinnan palkkatiimiin uutta vakituista palkanlaskijaa. Yhtiömme kasvaa jatkuvasti, minkä myötä tarvitsemme vahvistuksia myös Hämeenlinnan palkanlaskentayksikköön. Hämeenlinnan toimipisteemme sijaitsee Kauppakeskus […]