Talous- ja palkkahallinnon päälliköt Saloon ja Turkuun

Rantalainen on Suomen johtava talousalan kumppani yli 16.000 suomalaiselle yritykselle. Olemme luotettava ja ihmiskasvoinen taloushallinnon palveluita tuottava konserni. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima Suomen neljänneksi suurin tilitoimisto, jossa asiakkaiden käytössä on yli 600 koulutetun ammattilaisen osaaminen. Tarjoamme kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille.

Haemme Turun ja Salon toimistoillemme talous- ja palkkahallinnon päälliköitä.

Vastaat tehtävässä toimistosi palvelutuotannon ohjauksesta ja toimit oman taloushallintotiimisi esimiehenä. Esimiehenä vastaat paikallisesta henkilöstöjohtamisesta: pidät viikkopalavereita, huolehdit työntekijöiden osaamisen kehittämisestä ja vedät vuotuiset kehityskeskustelut. Päällikkönä vastaat myös konsernin prosessien implementoinnista oman toimistosi arkeen. Tehtävään kuuluu toimistosi laskutuksen tekoa sekä henkilöstön ja asiakkuuksien kannattavuuden seurantaa. Tarvittaessa osallistut asiakastapaamisiin ja hoidat asiakkaiden tekemiä reklamaatioita. Raportoit tehtävässä alueesi palvelutuotannon johtajalle.

Vastuualueellesi kuuluvat tehtävät edellyttävät perehtyneisyyttä esimiestyöhön ja henkilöstöhallinnon rutiineihin. Sinulta odotetaan nykyaikaisten järjestelmien hallintaa ja näkemystä alaistesi työn kehittämiseen.

Sinulla on kokemusta esimiestyöstä taloushallinnon, palkkahallinnon tai muulta vastaavalta alalta. Tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja osaat luotsata työntekijöitä entistä parempiin tuloksiin. Ymmärrät henkilöstön hyvinvoinnin vaikutukset työnteon tehokkuuteen ja tuloksellisuuteen.  Lisäksi sinulla on valmiudet viedä asiat käytäntöön ja hoitaa järjestelmällisesti rutiineja sekä hallinnollisia asioita.

Tarjoamme sinulle monimuotoisen ja sopivan haasteellisen toimenkuvan yhtiössämme. Tehtävän kautta saat mahdollisuuden kehittää omaa työyhteisöäsi ja kehittyä sekä oppia lisää taloushallintoalalta. Saat käyttöösi ison konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut ja koulutukset. Toimintaamme konsernissa ohjaa seuraavat arvot: oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys, kumppanuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka.

Hae tehtävää 10.2.2019 mennessä lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen marko.heino@rantalainen.fi (taloushallinnon päälliköt) ja tuuli.lehtinen@rantalainen.fi (palkkahallinnon päälliköt). Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Laitathan hakemuksesi pian, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelutuotannon johtaja Marko Heino (p. 010 3243 301).

Lue lisää työskentelystä Rantalaisella uratarinoistamme: www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat. Tutustu arkeemme somessa häshtägillä #Rantalaisellatöissä

Lisää avoimia paikkoja

Taloushallinnon päälliköt Hämeenlinnaan ja Forssaan (Somero)

Rantalainen on Suomen johtava talousalan kumppani yli 16.000 suomalaiselle yritykselle. Olemme luotettava ja ihmiskasvoinen taloushallinnon palveluita tuottava konserni. Yritys on […]