Myyntipäällikkö Kymenlaakson alueelle

Oletko sinä etsimämme rohkea ja positiivisen asenteen omaava myyntipäällikkö Kymenlaakson alueelle?

Etsimme tuloshakuista ja aloitekykyistä myyntipäällikköä rakentamaan uusia asiakkuuksia Haminan ja Kotkan toimistoillemme. Toimenkuvaasi kuuluu asiakaskunnan kasvattaminen uusasiakashankinnan keinoin aina prospektoinnista asiakkuuden aloitukseen asti. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta myynnistä tai markkinoinnista ja nautit asiakaspalvelusta. Et pelkää tarttua asiakkaiden haastaviinkin kysymyksiin, vaan innostut uusien taloushallinnon ratkaisujen tarjoamisesta asiakkaittemme tarpeisiin. Tunnet modernit myynnin työkalut ja haluat myös olla aktiivisesti kehittämässä myyntiä.

Arvostamme kaupallisen alan tutkintoa (esim. tradenomi) sekä monipuolista kielitaitoa. Taloushallinnon osaamisesta on sinulle hyötyä, mutta uskomme myös ihmisen kykyyn oppia uusia asioita. Tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän organisaation edut. Huolehdimme sinun hyvinvoinnistasi ja ammatillisesta kehittymisestä, mm. tarjoamalla hyvinvointietuja, mittavan koulutuspaketin vuosittain sekä hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, ohjelmistot ja työskentelytilat. Haluamme olla joustava työnantaja, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen kaikissa elämäntilanteissa sopivan tavan tehdä töitä. Meillä pääset kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa ja saat työhösi tarvittaessa tuen muulta organisaatiolta.

Rantalainen on yli 850 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia taloushallinnon palveluja. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa.

Näetkö itsesi toteuttamassa Rantalaisen kasvutarinaa? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian (viimeistään 31.8.) osoitteeseen essi.alaluukas@rantalainen.fi, Essi vastaa kysymyksiisi numerosta 050 346 69 88.

Sillä aikaa kun odotat kutsua haastatteluun, voit tutustua arkeemme somessa häshtägillä #Rantalaisellatöissä tai lue lisää Rantalaisella työskentelystä mm. uusimmista uratarinoista www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat/

Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!