Kirjanpitäjä Lahden toimistolle

Etsimme kirjanpitäjää modernilla otteella Lahden toimistoomme.

Oletko työtä pelkäämätön, uusille ratkaisuille nälkäinen sähköisen taloushallinnon osaaja? Innostaako sinua iloinen ja palvelualtis työkulttuuri? Löytyykö taskustasi KLT-tutkinto tai palava halu suorittaa se? Uskot, että hymy vie meidät pidemmälle ammattitaitoa unohtamatta.

Olet ehkä ollut aiemmin mukana taloushallinnon kiemuroissa ja miettinyt, voisiko asioita tehdä toisin. Olet ehkä aiemmin mappeja pyöritellessäsi miettinyt, voisiko ohjelmisto-osaamista ja taloushallintoa yhdistää toisiinsa tavoitteena tyytyväinen asiakas. Kommunikoit myös englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Vastaat tehtävässä nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta, ja toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän liiketoimintansa kehittämiseksi talouden näkökulmasta. Vastaat omalta osaltasi konsernin prosessien toteutumisesta työssäsi.

Mikäli innostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen marja.janhunen@rantalainen.fi, Marja vastaa kysymyksiisi numerosta 050 441 7307.

Sillä aikaa kun odotat kutsua haastatteluun, voit tutustua arkeemme somessa häshtägillä #Rantalaisellatöissä tai lue lisää Rantalaisella työskentelystä mm. uusimmista uratarinoista www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat/

Rantalainen on yli 800 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia taloushallinnon palveluja. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa. Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Lisää avoimia paikkoja

Kirjanpitäjä Joensuuhun

Etsimme kahta kirjanpitäjää modernilla otteella Joensuun toimistoomme. Toimintamme laajenee Joensuussa ja haluammekin nyt joukkoomme sinut, tämän päivän ja tulevaisuuden kirjanpitäjä. […]

Kirjanpitäjä Orimattilaan ja Mäntsälään

Oletko etsimämme modernilla otteella toimiva kirjanpitäjä Orimattilan tai Mäntsälän toimistoomme? Toimintamme laajenee Orimattilassa ja Mäntsälässä, joten etsimme lisävahvistusta kirjanpitäjä-tiimeihimme. Oletko […]