Kirjanpitäjä Varkauteen

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 40 eri paikkakunnalla työllistäen noin 850 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa monipuolisia taloushallinnon, HR:n ja yritysverotuksen palveluja erikokoisille yrityksille ja yhteisöille. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuiltamme

Haemme nyt KIRJANPITÄJÄÄ Varkauden tiimiimme.

Tehtävässä työpäiväsi koostuvat kirjanpidon sekä osto- ja myyntireskontran hoitamisesta nimetyille asiakkaille ja käytät ammattitaitoasi hoitaessasi myös tilinpäätöksiä ja veroilmoituksia. Ajoittain päiviäsi vauhdittavat asiakaspalaverit ja raportointi asiakkaalle kuuluu olennaisena osana työpäivääsi, joten pääset aidosti käyttämään asiakaspalveluasennettasi.

Toivomme, että olet esimerkiksi tradenomi ja olet jo ehtinyt kerryttää osaamistasi ja ammattitaitoasi monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä kirjanpidon parissa hoitaen myös tilinpäätöksiä. KLT-tutkinto tai suunnitelma sen suorittamiseksi katsotaan eduksi. Kannat vastuuta omista tehtävistäsi itseohjautuvalla ja aktiivisella otteella, mutta osaat toimia myös osana tiimiä. Tunnistat digitalisaation tuomat mahdollisuudet ja suhtaudut sen tuomiin muutoksiin positiivisesti. Kielitaitovaatimuksena suomi, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivasti haastavan toimenkuvan. Saat meillä jatkuvat koulutusmahdollisuudet, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle mm. liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden. Rantalaisella sinua odottavat iloiset ja aktiiviset taloushallinnon ammattilaiset. Lue lisää kattavista henkilöstöeduistamme sekä Rantalaisesta työnantajana sivuiltamme.

Hae paikkaa vapaamuotoisella hakemuksella sähköpostitse (arja.hamalainen@rantalainen.fi) 7.12.2020 mennessä. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa asiakkuuspäällikkö Arja Hämäläinen (arja.hamalainen@rantalainen.fi ja puh. 040 593 7200).