Kirjanpitäjä Tuusulaan

Haemme oma-aloitteista kirjanpitäjää Tuusulaan, oletko se sinä?

Etsimämme kirjanpitäjä palvelee asiakkaita kehittämällä heidän liiketoimintaa talouden näkökulmasta sekä osaa toimia tiimissä. Arvostamme KLT-tutkintoa tai halua sen suorittamiseksi sekä tradenomi- tai muuta vastaavaa koulutusta. Katsomme isoksi eduksi  Procountor-ohjelmiston osaamisen sekä asiakaspalveluhenkisyyden. Työtehtävässä hoidat nimettyjä asiakkuuksia oma-aloitteisesti, teet tilinpäätös- ja veroilmoituksia sekä järjestät asiakaspalavereja ja raportoit asiakkaalle.

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme jatkuvan koulutuksen, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Haluamme olla joustava työnantaja, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen kaikissa elämäntilanteissa sopivan tavan tehdä töitä.

Lähetäthän avoimen hakemuksesi ja CV:n Harriet Roslingille sähköpostilla osoitteeseen (harriet.rosling@rantalainen.fi) 25.6.2019 mennessä. Liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Olethan ripeä, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työtehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa liiketoimintajohtaja Harriet Rosling (puh. 0400 561 102 tai harriet.rosling@rantalainen.fi)

Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa! #Rantalaisellatöissä

Lue lisää työskentelystä Rantalaisella ja tutustu uratarinoihimme: www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat.