Kirjanpitäjä Turkuun

Oletko sinä etsimämme kirjanpitäjä Turkuun?

Rantalainen on yli 600 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia taloushallinnon palveluja. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa. Turun toimistomme sijaitsee Intelligatessa, Joukahaisenkadulla.

Etsimämme kirjanpidon ammattilainen ei pelkää hyödyntää sähköisen taloushallinnon tuomia etuja, palvella asiakkaita kehittämällä heidän liiketoimintaa talouden näkökulmasta ja toimia tiimissä. Toivomme hakijoilta reipasta otetta asiakaspalveluun sekä kykyä työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa (erityisesti Visman tuotteet, Lemonsoft ja Procountor). Työtehtävät räätälöidään tehtävään valitun osaamistason mukaisesti.

Arvostamme KLT-tutkintoa tai suunnitelmaa sen suorittamiseksi sekä monipuolista kielitaitoa. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme jatkuvan koulutuksen, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Haluamme olla joustava työnantaja, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen kaikissa elämäntilanteissa sopivan tavan tehdä töitä.

Lähetäthän avoimen hakemuksesi ja CV:n osoitteeseen jari.parkkamaki@rantalainen.fi 15.12.2018 mennessä. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työtehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa palvelupäällikkö Jari Parkkamäki (010 321 6651 tai jari.parkkamaki@rantalainen.fi).

Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa! #Rantalaisellatöissä

Lisää avoimia paikkoja

Palkanlaskija Turkuun

Oletko sinä etsimämme palkanlaskija Turkuun? Rantalainen on yli 600 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia talous- […]

Kirjanpitäjä Tampereelle

Oletko sinä etsimämme kirjanpitäjä Tampereelle? Rantalainen on yli 600 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia taloushallinnon […]