Kirjanpitäjä Tampereelle

Oletko sinä etsimämme kirjanpitäjä Tampereelle?

Rantalainen on yli 600 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia taloushallinnon palveluja. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa. Tampereella uusi toimistomme valmistuu vuoden loppuun mennessä ja tulee sijaitsemaan Dynamo Business Parkissa, Hatanpään Valtatiellä.

Etsimme ammattitaitoiseen ja kasvavaan joukkoomme yhteensä kolmea kirjanpitäjää. Etsimämme kirjanpidon ammattilaiset eivät pelkää hyödyntää sähköisen taloushallinnon tuomia etuja, palvella asiakkaita kehittämällä heidän liiketoimintaa talouden näkökulmasta ja toimia tiimissä. Toivomme hakijoilta reipasta otetta asiakaspalveluun sekä kykyä työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa (erityisesti Visman tuotteet, Lemonsoft ja Procountor). Työtehtävät räätälöidään tehtävään valittujen osaamistason mukaisesti.

Arvostamme KLT-tutkintoa tai suunnitelmaa sen suorittamiseksi sekä monipuolista kielitaitoa. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme jatkuvan koulutuksen, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Haluamme olla joustava työnantaja, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen kaikissa elämäntilanteissa sopivan tavan tehdä töitä.

Lähetäthän avoimen hakemuksesi ja CV:n osoitteeseen birgitta.himberg@rantalainen.fi 15.12.2018 mennessä. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa palvelutuotannon johtaja Birgitta Himberg (010 3243 169 tai birgitta.himberg@rantalainen.fi).

Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa! #Rantalaisellatöissä

Lisää avoimia paikkoja

Kirjanpitäjä Turkuun

Oletko sinä etsimämme kirjanpitäjä Turkuun? Rantalainen on yli 600 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia taloushallinnon […]

Palkanlaskija Tampereelle

Oletko sinä etsimämme palkanlaskija Tampereelle? Rantalainen on yli 600 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia talous- […]