Kirjanpitäjä Tampereelle

Rantalainen toivottaa lämpimästi tervetulleeksi Sinut,

KIRJANPITÄJÄ!

Tampereella on nyt kirjanpitäjän vakituinen työ tarjolla 20 hengen osaavassa tiimissämme. Rantalaisella on tavoite olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka. Arvoihimme kuuluvat oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys, kumppanuus ja luotettavuus. Jos nämä puhuttelevat sinua, voit olla etsimämme henkilö!

Mitä tarjoamme? Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Panostamme työntekijöiden ammatilliseen osaamiseen sekä sisäisillä että ulkoisilla koulutuksilla ja teemme jokaiselle henkilökohtaisen kehittymisen ohjelman. Haluamme myös helpottaa työntekijöidemme työn ja muun elämän yhteensovittamista liukuvalla työajalla sekä etätyömahdollisuudella. Tarjoamme hyvät virkistysseteliedut sekä ilmaisen kuntosalin. Olemme juuri muuttaneet uusiin toimitiloihin Tampereen Ratinaan, joten myös työtilat ja -välineet ovat vastikään uudistetut. Voit lukea sivuiltamme tarkemmin yrityskulttuuristamme sekä työntekijöidemme uratarinoita.

Mitä etsimme? Kirjanpitäjänä toimit aidosti asiakkaan kumppanina ja konsulttina, joten toivommekin sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta kirjanpidon moninaisista tehtävistä sekä tilinpäätöksistä. Saat huomaasi omat nimetyt asiakkaat. Asiakassalkku voidaan räätälöidä kokemuksesi mukaan, mutta yleisesti ottaen asiakkaat tulevat olemaan eri alojen keskikokoisia yrityksiä Pirkanmaan alueelta. Ohjelmistojen osalta eduksi katsotaan, jos tunnet Lemonsoftin ennestään, mutta se ei ole pakollista. Joukkoomme sopii positiivinen tiimipelaaja, joka on uudistushaluinen ja avoin muutokselle, sillä haluamme olla edelläkävijä tilitoimistoalan murroksessa.

Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työ ja työsuhde solmitaan suoraan Rantalaisen kanssa. Rekrytoinnissa kumppanina toimii Arja Raukola Oy.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Arja Raukola Oy:n nettisivuilla www.raukola.fi/jata-hakemus. Hakuaika päättyy 10.1.2019, mutta hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kun sopiva henkilö on löytynyt.

Haluatko keskustella paikasta ennen hakemuksen lähettämistä? Arja Raukola Oy:n rekrytointikonsultit vastaavat mielellään kysymyksiisi. Voit osoittaa tiedustelut ennen joulua Ulla Kaupille, ulla.kauppi@raukola.fi tai 050 466 1062 ja 27.12. eteenpäin Kaisa-Maria Kokkoselle, kaisa-maria.kokkonen@raukola.fi tai 044 588 6109.

Toivottavasti kuulemme sinusta!

Rantalainen on luotettava ja ihmiskasvoinen taloushallinnon palveluita tuottava konserni. Olemme Suomen neljänneksi suurin tilitoimisto, joka toimii yli 40 toimipaikalla. Tarjoamme kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille organisaatioille. Visiomme on olla paras paikallinen taloushallinnon kumppani asiakkaillemme. Sen lisäksi yksi tärkeimmistä strategisista tavoitteistamme on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka. Huomioimme jokaisen työntekijämme henkilökohtaisen tilanteen ja varmistamme parhaat edellytykset tehdä asiantuntijatyötä. 

www.raukola.fi/jobs/kirjanpitaja-rantalainen/

Lisää avoimia paikkoja

Kirjanpitäjä Hämeenlinnaan

Rantalainen on Suomen johtava talousalan kumppani yli 16.000 suomalaiselle yritykselle. Olemme luotettava ja ihmiskasvoinen taloushallinnon palveluita tuottava konserni. Yritys on […]

Kirjanpitäjät ja palkkahallinnon osaajat Saloon ja Turkuun

Rantalainen on Suomen johtava talousalan kumppani yli 16.000 suomalaiselle yritykselle. Olemme luotettava ja ihmiskasvoinen taloushallinnon palveluita tuottava konserni. Yritys on […]