Kirjanpitäjä Seinäjoelle

Etsimme Seinäjoen kirjanpitotiimiin uutta vakituista kirjanpitäjää. Yhtiömme kasvaa jatkuvasti, minkä myötä tarvitsemme vahvistuksia myös Seinäjoen kirjanpitoyksikköön. Seinäjoen toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Kauppaneliö 8.

Tehtävään etsitään sopivaa henkilöä, jolla on useamman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä. Tehtävässä pääset vastaamaan asiakkaiden taloushallinnon tehtävistä kokonaisvaltaisesti. Aikaisempana koulutuksena arvostamme mm. merkonomi- tai tradenomiopintoja sekä KLT-tutkintoa. Toivomme, että sinulta löytyy kykyä toimia tiimissä sekä asennetta hoitaa työsi vastuullisesti asiakasta unohtamatta.

Käyttämiämme kirjanpito-ohjelmistoja ovat mm. Fivaldi ja Netvisor. Aikaisempi osaaminen näistä ohjelmistoista katsotaan isoksi eduksi.

Osana Seinäjoen kirjanpitotiimiä pääset tutustumaan monipuolisesti Etelä-Pohjanmaan yritysasiakkaisiin sekä kehittämään heidän taloushallintonsa rutiineja. Tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän työpaikan edut. Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja ammatillisesta kehittymisestä mm. tarjoamalla erilaisia hyvinvointietuja, mittavan koulutuspaketin vuosittain sekä etenemismahdollisuuksia.

Jos tehtävä herätti kiinnostusta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja palkkatoiveesi 30.4.2019 mennessä Duunitorin hakemustenhallinnan kautta: https://duunitori.fi/tyopaikat/tyo/tilipalvelu-rantalainen-oy-kirjanpitaja-seinajoelle-seinajoki-sdsuu-9184534. Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa Seinäjoen palvelutuotannon johtaja Birgitta Himberg, 040 532 2341 tai birgitta.himberg@rantalainen.fi.

Sillä aikaa, kun odotat kutsua haastatteluun, voit tutustua arkeemme somessa häshtägillä #Rantalaisellatöissä tai lukemalla lisää Rantalaisella työskentelystä mm. uusimmista uratarinoista www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat/.

Rantalainen on yli 830 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia taloushallinnon palveluja. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa. Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Lisää avoimia paikkoja

Palkkahallinnon asiantuntija Lahteen

Sinä palkkahallinnon asiantuntija, hae työkaveriksemme Lahden toimistolle! Voisitko se olla juuri sinä? Tulet näppärästi toimeen järjestelmien kanssa, arvostamme erityisesti Netvisor […]

Reskontraosaajaa Lahteen

Haemme reskontraosaajaa Lahden toimistollemme! Onko sinulla kokemusta osto- ja/tai myyntireskontraan liittyvistä töistä? Entä haluaisitko päästä vielä kehittämään taloushallinnon osaamistasi? Jos […]

Kirjanpitäjä Lahden toimistolle

Etsimme kirjanpitäjää modernilla otteella Lahden toimistoomme. Oletko työtä pelkäämätön, uusille ratkaisuille nälkäinen sähköisen taloushallinnon osaaja? Innostaako sinua iloinen ja palvelualtis […]

Palkkahallinnon asiantuntija, pääkaupunkiseutu

Toiminnan jatkuvasti kasvaessa etsimme asiakaspalveluhenkistä palkkahallinnon asiantuntijaa. Työ alkaa mahdollisimman pian ja on kokoaikainen. Oletko sinä etsimämme henkilö? Koulutukseltasi voit […]