Kirjanpitäjä Poriin

Rantalainen on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 40 paikkakunnalla työllistäen noin 850 ammattilaista. Rantalainen tarjoaa erikokoisille yrityksille ja yhteisöille kaikki tilitoimistopalvelut yhden katon alta. Satakunnan toimipisteet sijaitsevat Raumalla, Porissa, Huittisissa ja Eurassa.

Oletko työtä pelkäämätön, uusille ratkaisuille nälkäinen sähköisen taloushallinnon osaaja? Innostaako sinua iloinen ja palvelualtis työkulttuuri? Löytyykö taskustasi KLT tutkinto tai palava halu suorittaa se? Uskot, että hymy vie meidät pidemmälle ammattitaitoa unohtamatta.

Etsimme kokenutta KIRJANPITÄJÄÄ modernilla otteella toimistoomme PORIIN

Kirjanpitäjänä Rantalaisella vastaat itsenäisesti nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta ja toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän liiketoimintansa kehittämiseksi talouden näkökulmasta. Vastaat omalta osaltasi konsernin prosessien toteutumisesta työssäsi. Raportoit tehtävässä toimistosi palvelupäällikölle.

Arvostamme reipasta otetta asiakaspalveluun sekä kykyä ja halua työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa, mutta ennen kaikkea tekemisen meininkiä! Asiakkaidemme taloushallinnon hoitamiseen käytämme mm. Fivaldia, Procountoria, Admicomia, Netvisoria ja Netbaronia.

Rantalaisella sinua odottaa vastuullinen tehtävä yhdessä Suomen moderneimmista tilitoimistoista Porin Puuvillan alueella. Tarjoamme hyvän työympäristön, reilun arvomaailman sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen. Saat myös hyvän tuen tehtävässäsi menestymiseen. Yksi Rantalaisen tärkeimmistä tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 30.09.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen Duunitorin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kaisa Tähtinen, puh. 010 3243 363 (ma – to klo 14-16).

Lisää avoimia paikkoja

Palvelupäällikkö pääkaupunkiseudulle

Rantalainen on yli 850 taloushallinnon ammattilaisen konserni, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia taloushallinnon palveluja. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä […]