Kirjanpitäjä pääkaupunkiseudulle

Haemme kasvavaan ja nykyaikaiseen tiimiimme kokenutta kirjanpitäjää pääkaupunkiseudulle!

Tarjoamme haastavan työnkuvan asiakkaidemme taloushallinnon kokonaisvaltaisen kehittämisen parissa.

Arvostamme reipasta otetta asiakaspalveluun, kyky ja halu työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa, mutta ennen kaikkea tekemisen meininkiä!

Toivomme hakijalta suomen ja englannin kielen taitoa, sekä reipasta asennetta työntekoon. Myös ruotsin tai muun kielen osaaminen katsotaan eduksi. Relevantti työkokemus tai korkeakoulututkinto on edellytys työssä onnistumiselle.

Hakijan kokemuksen ja kiinnostuksesta riippuen, on myös ajan myötä mahdollista siirtyä vaativimpien erikois- ja asiantuntijapalveluiden pariin.

Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään Suomen parasta tilitoimistoa!

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 30.6.2019 osoitteeseen henrik.fluck@rantalainen.fi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Työtehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa Henrik Flück henrik.fluck@rantalainen.fi (010 324 3281).

Rantalainen toimii yli 800 asiantuntijan voimin yli 40 eri toimipisteessä. Haluamme olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka ja etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka haluavat olla mukana tavoitteen saavuttamisessa. Pääkaupunkiseudulla Rantalaisella on toimipisteitä muun muassa Kampissa, Pasilassa, Tikkurilassa ja Myyrmäessä. Tarjoamme työtekijöillemme modernit työtilat erinomaisilla paikoilla julkisten yhteyksien päässä sekä työyhteisön, joka haluaa mennä jatkuvasti eteenpäin. Haluamme myös olla joustava työnantaja, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen kaikissa elämäntilanteissa sopivan tavan tehdä töitä. Vaadimme paljon, mutta annamme myös vastuuta ja vapautta.